Φέρνει ξυλουργούς και προετοιμάζει τον κόσμο για κρεμάλες ο Ερντογάν

Freepen.gr - Ξανά στην επικαιρότητα της Τουρκίας έφερε το θέμα της επαναφοράς της θανατικής ποινής ο τούρκος πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν διαβεβαιώνοντας ότι το θέμα θα εισαχθεί προς συζήτηση στην τουρκική Εθνοσυνέλευση, χωρίς να δώσει ένα συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα:
«Σύντομα, σύντομα, μην ανησυχείτε. Θα γίνει σύντομα, Θεού θέλοντος» επισήμανε ο Ερντογάν κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στην Αγκυρα, απαντώντας με αυτόν τον τρόπο στο πλήθος που φώναζε «θέλουμε την θανατική ποινή» για τους δράστες του αποτυχημένου πραξικοπήματος του Ιουλίου και συμπλήρωσε πως:

"Η κυβέρνησή μας θα το καταθέσει αυτό στην Εθνοσυνέλευση. Κι εγώ είμαι πεπεισμένος ότι η Εθνοσυνέλευση θα το εγκρίνει και όταν αυτό θα καταλήξει σε εμένα, εγώ θα το επικυρώσω" υπογράμμισε ο Ερντογάν σχολιάζοντας πως η κριτική που ασκείται σχετικά από χώρες της Δύσης «δεν μετράει»..
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail