Ξαναχτύπησε ο εξισλαμισμένος γενίτσαρος Ερντογάν: Τα νησιά στο ανατολικό Αιγαίο ήταν δικά μας! Τι σας ενοχλεί;

Στρατής Μαζίδης

Ο γενίτσαρος πρόεδρος της Τουρκίας, Ταγίπ Ερντογάν, απόγονος εξισλαμισμένων Ελλήνων, ξαναχτυπά εν μέσω της θύελλας η οποία τον σαρώνει το τελευταίο διάστημα διεκδικώντας τα πάντα.

Αυτή τη φορά μιλώντας με αφορμή τη συμπλήρωση 93 ετών από την ίδρυση της Τουρκικής Δημοκρατίας, ο Ερντογάν ανέφερε πως τα νησιά  του ανατολικού Αιγαίου ήταν τουρκικά και γεμάτα μνημεία (!):

«Εγώ εδώ δίνω μάθημα ιστορίας. Εγώ μίλησα για τη Λωζάννη και ενοχλήθηκαν. Γιατί; Τα νησιά που βρίσκονται μπροστά στη μύτη μας, το φωνάζω ήταν δικά μας τα νησιά αυτά. Σε αυτά τα νησιά έχουμε την ιστορία μας, μνημεία μας, τζαμιά μας. Ακόμα ενοχλούνται όταν τα λέμε. Γιατί;", αναρωτήθηκε και συνέχισε:

«Όσοι τα υπέγραψαν αυτά είναι υπεύθυνοι»

Την ίδια στιγμή η ελληνική κυβέρνηση είναι πολύ απασχολημένη με το ΕΣΡ αντί να απαντήσει στον εξισλαμισμένο γενίτσαρο πως ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΜΙΚΡΑ ΑΣΙΑ ήταν και παραμένει δική μας διότι είναι γεμάτη από τα μνημεία της και στη γη της αναπαύονται οι πατέρες και οι μητέρες μας.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail