Βίντεο από πλειστηριασμό: Παλιοκοράκι, μας κουνάς και το κεφάλι!

ΜΑΡΙΑ ΚΑΤΣΗ

Στο Ειρηνοδικείο Αθηνών…

«Θα πρέπει να ντρέπεσαι» – «Εσύ να ντρέπεσαι» – Καβγάς αλληλέγγυων με συμβολαιογράφο – Το κίνημα δεν πληρώνω και φίλοι της ΛΑΕ ανησυχούν ότι μπορεί να εκπλειστηριαστούν σπίτια«Θα πρέπει να ντρέπεσαι!» λέει ένας αλληλέγγυος από τα μέλη του κινήματος «δεν πληρώνω» και τους φίλους της Λαϊκής Ενότητας που έχουν συγκεντρωθεί στο Ειρηνοδικείο Αθηνών στην οδό Λουκάρεως.

«Εσύ να ντρέπεσαι» του απαντά η συμβολαιογράφος και ο εριστικός διάλογος συνεχίζεται μέσα στην αίθουσα του δικαστηρίου.

«Κουνάς και το κεφάλι, παλιοκοράκι» συμπληρώνει ο διαμαρτυρόμενος που προσπαθεί να σταματήσει τη διαδικασία του πλειστηριασμού ενώ ένας άλλος αλληλέγγυος διαβάζει αποσπάσματα από το Σύνταγμα.

Βίντεο από πλειστηριασμό: Παλιοκοράκι, μας κουνάς και το κεφάλι! - Εικόνα 0

«Θα με σέβεσαι» λέει ο αλληλέγγυος θέλοντας να σταματήσει τη συμβολαιογράφο.

Για αυτή την ώρα έχουν προγραμματιστεί πλειστηριασμοί εμπορικών ακινήτων και αυτοκινήτων. Παρά το γεγονός ότι η συμβολαιογράφος εξηγεί πως δεν πρόκειται να πλειστηριαστεί κάποια πρώτη κατοικία υπάρχει αγωνία από έναν δανειολήπτη το σπίτι του οποίου έχει βγει σε πλειστηριασμό. Στις αίθουσες 9 και 11 του Ειρηνοδικείου βρίσκονται αλληλέγγυοι, μέλη του κινήματος «δεν πληρώνω» στελέχη της ΛΑΕ όπως ο πρώην βουλευτής Στάθης Λεουτσάκος και άλλοι ενεργοί πολίτες που θέλουν να σταματήσουν τον πλειστηριασμό και έχουν αναρτήσει πανό διαμαρτυρόμενοι για την πολιτική της κυβέρνησης.

Βίντεο από πλειστηριασμό: Παλιοκοράκι, μας κουνάς και το κεφάλι!

Δείτε βίντεο:
Πλειστηριασμοί: Ένταση στο Ειρηνοδικείο Αθηνών
ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ
Μοιράσου στο Google Plus
Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον, κάντε κλικ εδώ
Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail.

Για γρήγορη και άμεση ενημέρωση ακολουθείστε μας στο Twitter και στο Google+.

loading...
loading...