Ηθοποιός ονόματι Μπεγνής: Κάφροι οι Ελληνες, για πολύ ξύλο ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων στο Ωραιόκαστρο

Freepen.gr - Ηθοποιός ονόματι Μέμος Μπεγνής σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Αγορά» ερωτηθείς (άραγε με ποια ιδιότητα;) για το ζήτημα του Ωραιοκάστρου και το σύλλογο γονέων και κηδεμόνων σχολείου της περιοχής που αντέδρασε στην ένταξη προσφυγόπουλων σε αυτό, δήλωσε μεταξύ άλλων:

«Είναι απίστευτος ρατσισμός όλο αυτό που έγινε. Δεν μπορώ να καταλάβω πως μια χώρα που ισχυρίζεται πως έχει δώσει τις τέχνες και τα μαθηματικά σε όλο τον κόσμο φέρεται τόσο ρατσιστικά. Αυτός ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων προφανώς και είναι για πολύ ξύλο»

Και αφού ο ντε και καλά «ρατσισμός» αντιμετωπίζεται με τη δημοκρατική επιλογή του «πολύ ξύλο» ο συγκεκριμένος ηθοποιός αναφέρει:

«Είναι ένα παράδειγμα προς αποφυγή για τα νέα παιδιά, τα οποία πρέπει να τα μεγαλώνουμε με μία μόνο αρχή. Το ότι η ράτσα μας είναι μία. Η ανθρώπινη. Τελεία».

Ωστόσο ο ηθοποιός σε παλαιότερη συνέντευξή του σχετικά με την οικογένεια σε περιοδικό (Down Town) είχε αναφέρει:

Αντιλαμβάνομαι ότι ενδόμυχα σε έχει επηρεάσει η σχέση με τον πατέρα σου και, αναρωτιέμαι, αν έχεις την ανασφάλεια μήπως είναι προβληματική η σχέση σου με το δικό σου παιδί στο μέλλον.
Καταρχήν, εγώ δεν θα γίνω ποτέ μπαμπάς!

Μεγάλη κουβέντα το «ποτέ»…
Δεν είναι αυτό το όνειρό μου, ούτε να ανέβω τα σκαλιά της εκκλησίας. Μα το 90% των παντρεμένων χωρίζουν σήμερα. Οπότε, τι μου λες; Δεν είμαι άνθρωπος για να κάνω οικογένεια και παιδιά.

Ωστόσο έχει άποψη για την όποια ανατροφή των παιδιών.

Τέλος ερωτηθείς στην Αγορά σχετικά με τους Ελληνες απαντά:  

«Αγαπώ την Ελλάδα, όχι όμως και την ελληνική νοοτροπία. Δεν μπορώ να ακούω άλλο κάποιους να λένε πως εμείς είμαστε οι καλύτεροι και εμείς έχουμε δώσει τα φώτα μας σε όλη την ανθρωπότητα. Δεν αντέχω την καφρίλα, την αγένεια και τον εγωκεντρισμό αυτής της χώρας. Θα ήθελα οι Έλληνες να είναι πιο ευγενικοί και να σέβονται τις επιθυμίες των άλλων. Έχουμε το ελάττωμα συνέχεια να κρίνουμε και να κουτσομπολεύουμε τον διπλανό και να μην κοιτάμε την δικιά μας καμπούρα. Οι Έλληνες είμαστε κάφροι και κομπλεξικοί».
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail