Ραγδαίες εξελίξεις - Ο ιρακινός στρατός μπαίνει από ανατολικά στην πόλη της Μοσούλης

Freepen.gr - Ραγδαίες εξελίξεις στην επιχείρηση απελευθέρωσης της Μοσούλης στο βόρειο Ιράκ καθώς το μεσημέρι της Δευτέρας, ειδικές δυνάμεις του ιρακινού στρατού πέρασαν πίσω από τις θέσεις της ISIS στο Gogjali, βιομηχανική ζώνη που απέχει μόλις 1 χλμ από τα διοικητικά όρια της πόλης και μπήκαν από ανατολικά.

Εκτός τούτου, ο στρατός απελευθέρωσε την πόλη Bazwaia, που βρίσκεται 5 χλμ ανατολικά της Μοσούλης ενώ αναμένονται ενισχύσεις σε αυτό το μέτωπο.

Επιπλέον και όπως δημοσιεύσαμε το πρωί στη Freepen.gr, η πολιτοφυλακή PMU απελευθέρωσαν 11 χωριά δυτικά της Μοσούλης κλείνοντας τις διόδους των ισλαμιστών προς τη Συρία.

Αυτή τη στιγμή η PMU επιχειρεί να προωθηθεί προς το Tal Afar ώστε να αποκόψει εντελώς τη γραμμή τροφοδοσίας της ISIS από τη Συρία για τη Μοσούλη.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail