Ιμπραήμ Μελίχ Γκιοκτσέκ. ο ισλαμοφασίστας και θαυμαστής του Χίτλερ, δήμαρχος Αγκυρας

Του Γιώργου Αδαλή

Ιμπραήμ Μελίχ Γκιοκτσέκ: Ο Δήμαρχος της πρωτεύουσας της Τουρκίας! Ο οποίος προχτές, δημοσίευσε ένα χάρτη με όλα τα νησιά του Αιγαίου(μέχρι και την Εύβοια) ως τουρκικά! Μόνο που τον χάρτη των διεκδικήσεών του , δεν τον έφτιαξε αυτός αλλά τον...έκλεψε από γραφείο ταξιδίων, το γνωστό στην Τουρκία "Estamos travel" με έδρα το Κουσάντασι!

Σήμερα θα σας καταθέσω το who-is-who, του απίστευτου αυτού τύπου, που αν ήμουν εγώ υπουργός εξωτερικών θα του απαντούσα με την εξής ερώτηση:

"Αγαπητέ κύριε Δήμαρχε της Άγκυρας, στον λογαριασμό σας στο FB εμφανίστηκε ένας χάρτης ταξιδίων με ένα κείμενο αλυτρωτικών διαθέσεων! Πριν σας απαντήσουμε θα θέλαμε να μας διευκρινίσετε αν είστε πράγματι ο Δήμαρχος της Αγκυρας ή αν είστε ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής Κριστιάνο Ντο Σάντος, που του δώσατε την Τουρκική υπηκοότητα και πλέον πολιτογραφήθηκε με το όνομά σας κι ονομάζεται κι αυτός Μελίχ Γκοκτσέκ. Ο 25χρονος Βραζιλιάνος θα μπορούσε άνετα να διαπράξει μια τέτοια βλακεία ολκής"!!! Σας τα υπενθυμίζουμε όλα αυτά μιας και αποφοιτήσατε από το Πανεπιστήμιο του Γκαζιαντεπ ως Δημοσιογράφος και είστε και οπαδός της Ankaraspor! Αν πάλι δεν είστε σίγουρος ρωτήστε τον μικρότερο γιό σας, τον Οζμάν, που είναι διευθυντής στο Beyaz TV και θα θυμάται σίγουρα ποιος έγραψε αυτή την ανακοίνωση στο FB!!!"

Αυτά αν ήμουν εγώ στο Υπ.Εξ. Πάμε τώρα και στον Δήμαρχο, γιατί σε τούτη εδώ τη χώρα, οι δημοσιογράφοι αναφέρονται σε πρόσωπα της Τουρκίας χωρίς να γνωρίζουν καν ποιοι είναι και παρασέρνουν τον Ελληνικό λαό σε απίστευτες θεωρίες και αμπελοφιλοσοφίες!

Ο Μελίχ Γκιοκτσέκ που στο twitter έχει 3.5 εκατομμύρια σουνίτες ακόλουθους, είναι ένας γνήσιος οπαδός του Ισλαμικού Φονταμενταλισμού και ο μακροβιότερος Δήμαρχος στην Τουρκία! Πολιτικός παλαιάς κοπής, πλησιάζει τα 70 και όπως φαίνεται έχει αρχίσει να υποφέρει από ... ακράτεια!

Είναι επαγγελματίας Δήμαρχος και πρώτη φορά εκλέχτηκε στο Κετσιορέν της Αγκυρας το 1984 και κατόπιν το 1989! Κατόπιν έκανε για λίγο και τον βουλευτή με το κόμμα MP ώσπου το 1994 εκλέχτηκε Δήμαρχος της Αγκυρας κι από τότε εκλέγεται μέχρι και στις μέρες μας!

Δηλαδή, κέρδισε τις δημοστικές εκλογές του 1994, του 1999, του 2004 του 2009 και του 2014 (θα σας πω παρακάτω πως)!
Την πρώτη φορά κατέβηκε με το κόμμα RP (Refah Partisi)!
Tην δεύτερη με το FP, (Fazilet Partisi)!!
Την τρίτη και την τέταρτη με το ΑΚ Parti του Ερντογάν!!!

Οι αντίπαλοί του τον κατηγορούν ότι είναι Αρμένιος κι αυτός προσέφυγε στα δικαστήρια όπου καταδίκασε τον αντίπαλό του σε ποινή 10.000 περίπου δολαρίων για συκοφαντική δυσφήμιση!
Ενα άλλο χάιλάιτ ήταν σίγουρα το 2014 όταν υποστήριξε τον τούρκο τραγουδιστή Γιλτίζ Τιμπέ που είχε πει "Ο Θεός να έχει καλά τον ΧΙΤΛΕΡ για όσα έκανε στους εβραίους και λίγα τους έκανε"! Η Δημαρχάρα υποστήριξε με πάθος τον τραγουδισταρά επί μήνες και μάλιστα δημόσια!

Το 2013 αποκάλεσε κατάσκοπο τον τούρκο ανταποκριτή του BBC γιατί δεν του άρεσε η ανταπόκριση του!

Το 2007 το Πολυτεχνείο της περιοχής, μελέτησε το νερό του ποταμού Κιζιλιρμάκ και βρήκε ότι περιέχει τοξίνες και δεν ήταν κατάλληλο για πόση! Λίγες μέρες μετά ο ο Γκοκτσέκ έβαλε πρόστιμο 2 εκ λίρες στο Πολυτεχνείο και απαίτησε να πίνεται το νερό!!!

Ας μην γράψω καλύτερα για το τι είπε για τις μητέρες που πρέπει να αυτοκτονούν γιατί θα παρεκτραπείτε όλοι σας.

Σε ένα... κρεσέντο δημοκρατίας, στις τοπικές εκλογές του 2014, στην περιοχή της Αγκυρας άρχισαν ξαφνικές διακοπές ρεύματος, κατά την διάρκεια καταμέτρησης των ψήφων! Και όλες στην περιοχή Τσάνκαγια (εξ ου και το προεδρικό μέγαρο Τσάνκαγια) που την κατέχουν οι Κεμαλιστές του CHP. Κι ενώ πριν τις διακοπές προηγούνταν οι κεμαλιστές, αμέσως μετά όταν επανήλθε το ρεύμα, προηγούνταν 1% η δημαρχάρα έναντι του κεμαλιστή αντιπάλου του Μανσούρ Γιαβάς! Η πλάκα είναι ότι το Ανώτατο Εκλογικό Συμβούλιο της Τουρκίας αρνήθηκε την επανακαταμέτρηση των ψήφων που ζήτησαν οι Κεμαλιστές ! Το ίδιο αποφάσισε και το Συνταγματικό Δικαστήριο όπου προσέφυγε ο Γιαβάς! Κατά τα άλλα η δικαιοσύνη δεν είναι ελεγχόμενη από τον Ερντογάν! Κάπως έτσι ξαναεκλέχτηκε Δήμαρχος και το CHP τρέχει τώρα την υπόθεση στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, γιατί στην Τουρκία τέτοια πράγματα δεν υπάρχουν!

Αυτόν τον ξεμωραμένο Ισλαμοφασίστα κολλητό του Ερτνογάν, τι φαντάζεστε ότι του έκανε η Ε.Ε.;;;

Μα φυσικά όπως σε όλες αυτές τις περιπτώσεις, τον ΒΡΑΒΕΥΣΕ κιόλας!

Το 2009 του απονεμήθηκε το "Europe Prize" η υψηλότατη διάκριση που δίνει το Ευρωπαικό Κοινοβούλιο στο Στρασβούργο ! Το βραβείο απονεμήθηκε στον Γκοκτσέκ γιατί ... διακρίθηκε ως Δήμαρχος στον τομέα του περιβάλλοντος (τι σας είπα για τα νερά;) και της Γεωργίας !!! Για τις δημοκρατικές και ανθρώπινες της δομές της Αγκυρας, είχε πάρει το 2001 βραβείο το "European Flag of Honor"βάζοντας την Αγκυρα δίπλα στην ... Βιέννη και την Χάγη !!!

Φυσικά τα βραβεια αυτά, αλλά και άλλα που πήρε στην Ντόχα, τα πήρε γιατί έδωσε τεράστιες εργολαβίες όπως το "North Ankara Urban Renewal Project” , το “Göksu Park” και το “Mogan Park”, τα οποία θεωρώ ότι μπορείτε να φανταστείτε ποιοι εργολάβοι και από ποιες χώρες τα εκτέλεσαν!

Εεε;;;

Συνοψίζοντας, επειδή είδα μερικούς Ισραηλίτες να λένε "ε και τι έγινε , σιγά το σπουδαίο πράγμα που είπε ο Δήμαρχος Αγκυρας", ερωτώ: "Τι έχετε να πείτε για το ο θεός να έχει καλά τον Χίτλερ" και τον Αντισιμητισμό του; Ξέρω πονάει που σας το βάζω τώρα έτσι στεγνά...

Επειδή είδα να γίνεται μεγάλη σπουδή για τα νησιά που θέλει ο Δήμαρχος Αγκυρας, από ... σπουδαίους δημοσιογράφους του Ελλαδιστάν: Από που κι ως που ο Δήμαρχος αυτός είναι Κεμαλιστής όπως τον περιγράφετε στις αναλύσεις σας; Ενας οπαδός του Ισλαμοφασισμού είναι, που αλλάζει κόμματα σαν τα πουκάμισα αλλά πάντα περιφέρεται σε Ισλαμικά παρτέρια! Ενας γεροξεκούτης σφουγκοκολαριος του Ερντογάν είναι, που τον βάζει να μιλά κάθε φορά που ζορίζεται ο Σουλτάνος! Μια μαριονετούλα του Νετζμετίν Ερμπακάν είναι που τον έδωσε προίκα στον Ερντογάν γιατί τα είχε καλά με Εργολάβους στην Αγκυρα και δεν είχε άλλο διαθέσιμο για τέτοιου είδους καραγκιοζιλίκια στην περιοχή!

Και αν έκανε νεότερος όλα αυτά που σας περιέγραψα (κι έχω κι άλλα δηλαδή) σας φαίνεται περίεργο που στα 70 του τώρα, για να γλύψει τον Ερντογάν, πήρε έναν χάρτη τουριστικού πρακτορείου και τον έκανε χάρτη διεκδικήσεων;;; Περιμένατε από αυτό το φασιστοειδές κάτι σοβαρότερο ας πούμε;;;

Και προς θεού, δεν λέω ότι δεν πρέπει να ασχολούμαστε! Τo αντίθετο!

Αλλά δεν βρέθηκε ένας δικός μας στο υπουργείο εξωτερικών , να γνωρίζει τα μισά απ όσα γνωρίζω εγώ και να τους απαντήσει :
"Κύριοι Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και Ιμπραήμ Μελίχ Γκιοκτσέκ, τί απόγινε εκείνη η υπόθεση στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων για την νοθεία στις εκλογές του 2014" ;;;

Τίποτε άλλο...

Αλλά ξέχασα...

Τέτοιες ρηματικές ανακοινώσεις χρειάζονται πολιτικούς με παντελόνια! Ο Κοτζιάς τώρα και οι νταχτιρντίδες της Ελληνοτουρκικής φιλίας να απαντήσουν με τον τρόπο που πρέπει;
Αφήστε που οι εκατοντάδες αναφορές των Πρεσβευτών μας, για τον βίο και την πολιτεία του Δημάρχου Αγκυρας, πρέπει να έχουν εξαφανιστεί από τα συρτάρια της Α4 Διεύθυνσης Ελληνοτουρκικών Υποθέσεων!!!!

Ετσι δεν είναι παιδιά;;;

Και ως πολύ παλιός στο Ελληνοτουρκικό κουρμπέτι, ένα έχω να σας πω:

Περαστικά σας παίδες ...

*****φωτό αριστερά ο Βραζιλιάνος Κριστιάνο ντο Σαντος που εγινε τούρκος και πήρε το ονομα του (δεξιά) δημάρχου Αγκυρας!!!
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail