Όταν οι παράνομα αφιχθέντες αλλοδαποί είναι πιο ίσοι από τους άλλους

Ελένη Παπαδοπούλου
Ελλάδα η χώρα του τζάμπα. Οι παράνομα αφιχθέντες αλλοδαποί υπήκοοι τρίτων χωρών έχουν κάνει το τζαμπατζιλίκι επάγγελμα. Εκτός από τις αστικές συγκοινωνίες που τις χρησιμοποιούν άνευ εισιτηρίου, τώρα χρησιμοποιούν και τις υπεραστικές.

Φίλος με ενημέρωσε ότι χθες ένα σωρό "πρόσφυγες" επιβιβάστηκαν από τα Λεχαινά στο ΚΤΕΛ για Αθήνα, έχοντας για επωδό το "no tickets, no tickets". Ουδείς φυσικά τόλμησε να τους κατεβάσει διότι στην χώρα, όπου η γελοιότητα είναι status quo αυτό θα ήταν ρατσιστικό, ισλαμοφοβικό, φασιστικό και καταπάτηση του ανθρώπινου δικαιώματος του τζάμπα. 

Στη Γαλλία του Διαφωτισμού, της Γαλλικής Επανάστασης και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων οι εν λόγω δε θα είχαν καν προλάβει να ανέβουν το πρώτο σκαλί του λεωφορείου. Και αν το είχαν ανέβει και αρνούνταν να το κατέβουν λέγοντας "no tickets" όλο και κάποιοι καλοί αστυνομικοί θα τους κατέβαζαν, όχι και πολύ ευγενικά.

Διότι εκεί είναι όντως όλοι ίσοι. Δεν είναι μερικοί πιο ίσοι.

Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.
on 9:26 μ.μ.. Filed under , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

2010 Freepen.gr 2011 - BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Provided by Free Blogger template.