Πρωτόγνωρη ανακοίνωση Τόσκα - Αναλαμβάνει την πολιτική (!) ευθύνη για τον ψεκασμό των συνταξιούχων

Freepen.gr - Πρωτόγνωρη ανακοίνωση από το Υπουγείο Προστασίας του Πολίτη μετά τη γενική κατακραυγή των όσων συνέβησαν σήμερα το πρωί στην πορεία διαμαρτυρίας των συνταξιούχων προς το Μέγαρο Μαξίμου.

Συγκεκριμένα οι συνταξιούχοι επιχειρήσαν να μετακινήσουν λεωφορείο της Αστυνομίας στην προσπάθειά τους να προσεγγίσουν το Μέγαρο Μαξίμου για να διαμαρτυρηθούν αλλά οι δυνάμεις των ΜΑΤ έκαναν χρήση χημικών εναντίον τους.

Τελικά το Υπουργείο ΠΡΟ-ΠΟ σε μια πρωτοφανή κίνηση ανέλαβε την πολιτική ευθύνη. Τις υπόλοιπες ποιος θα τις αναλάβει;

Ακολουθεί η ανακοίνωση:

Το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη αναλαμβάνει την πολιτική ευθύνη για την περιορισμένη χρήση χημικών κατά τη διάρκεια διαδήλωσης συνταξιούχων σήμερα, 3 Οκτωβρίου 2016, στη συμβολή της λεωφόρου Βασ. Σοφίας με την οδό Ηρώδου Αττικού.

Μετά το σημερινό περιστατικό, δόθηκε εντολή να απαγορευτεί κάθε χρήση δακρυγόνων σε διαδηλώσεις εργαζομένων και συνταξιούχων.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail