Μήνυμα Τραμπ σε ετοιμοθάνατους: Μην πεθάνετε πριν με ψηφίσετε! Ζήστε μέχρι τις 8 Νοεμβρίου

Freepen.gr - "Πριν πεθάνετε, κάντε ένα κόπο να με ψηφίσετε" είναι ουσιαστικά το νέο μήνυμα του  υποψήφιου των Ρεπουμπλικάνων, Ντόναλντ Τραμπ.

Συγκεκριμένα σε ομιλία του στη Νεβάδα, ο Ντόναλντ Τραμπ ουσιαστικά είπε πως δεν τον ενδιαφέρει πόσο άρρωστος μπορεί να είναι κανείς αρκεί να ζήσει μέχρι τις 8 Νοεμβρίου και να τον ψηφίσει:

«Δεν με νοιάζει πόσο άρρωστοι είστε. Δεν με νοιάζει αν μόλις γυρίσατε από το γιατρό και σας έδωσε τη χειρότερη δυνατή πρόγνωση, που σημαίνει ότι τελείωσε. Δεν θα είστε εδώ σε δύο εβδομάδες. Δεν έχει σημασία. Κρατηθείτε μέχρι τις 8 Νοεμβρίου. Βγείτε και ψηφίστε. Και τότε το μόνο που θα πούμε είναι: Σας αγαπάμε και θα σας θυμόμαστε πάντα! Βγείτε έξω και ψηφίστε» συνέχισε υπό τα χειροκροτήματα υποστηρικτών του. 

Ο Τραμπ στη συνέχεια συμπλήρωσε ότι αστειευόταν.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail