Τραγικές συνθήκες θητείας και επιβίωσης για τους φαντάρους στην 50 ΠΕΑ/ΑΠ Κουφόβουνου της 50ης Ταξιαρχίας

Στρατιώτες είναι σε κατάσταση εμπλοκής από το Μάιο

Τραγικές στιγμές επιβίωσης για τους φαντάρους στην 50 ΠΕΑ/ΑΠ Κουφόβουνου της 50ης Ταξιαρχίας καθώς οι συνθήκες είναι τραγικές. Στρατιώτες είναι σε μόνιμη βάση εμπλοκή από το Μαίο καθώς η διοίκησης με ειρωνείες και ψέματα αρνείται να τους βοηθήσει.
Διπλοϋπηρεσίες που ονομάζονται αγγαρείες, ειρωνείες, άδειες που δεν δίνονται. Η εξάντληση σωματική και ψυχολογική χτυπά κόκκινο.
Με 2-4 ώρες ύπνο τη μέρα, ατελείωτες υπηρεσίες, αγγαρείες μαγειρείων, φυλάκια έχουν ως αποτέλεσμα οι συνάδελφοι να πέφτουν σαν τα κοτόπουλα καθημερινώς. Πόστο δεν υπάρχει και οι υπηρεσίες είναι ατελείωτες.
Όποιος διαμαρτυρηθεί δεν κερδίζει τίποτε απολύτως, καθώς η διοίκηση της μονάδας αδιαφορεί συστηματικά.
Η κατάσταση όμως απαιτείται να βελτιωθεί άμεσα. Δεν υπάρχουν άτομα καθόλου στον Έβρο, αφού οι δεσμεύσεις του ΥΕΘΑ Π.Καμμένου αποδείχτηκαν φούμαρα.
Δεν υπάρχει κανένας σεβασμός στους φαντάρους που κρατούν στους ώμους τους τη μονάδα. Κλίκες των ΕΜΘ, οι οποίοι δεν κάνουν τίποτε όλη μέρα, παρά μόνο να διατάζουν και να ειρωνεύονται ΕΠ.ΟΠ. και φαντάρους.
Όλοι αυτοί και η διοίκηση της μονάδας κάνουν το πρόβλημα άλυτο.
Το λέμε ξανά: «πρέπει να ελαφρύνεις το βάρος στις πλάτες μας».
Όλα γίνονται για μια θέση βολική καθώς μηχανήματα, οχήματα και τα σχετικά δεν λειτουργούν σωστά, αλλά κανείς δεν θέλει να βάλει το όνομα του μπροστά, μήπως χαλάσει η φήμη της μονάδας, αλλά και πληγεί η καριέρα τους.
Έτσι αυτοί που βασανίζονται είναι οι φαντάροι και οι ΕΠ.ΟΠ.
Φτάνει πια.
Δεν πληρωνόμαστε, ούτε είμαστε επαγγελματίες, εμείς οι φαντάροι.
Σταματήστε πια με τις τρελές υπηρεσίες, φτάνει πια με την ειρωνεία.
Κόβονται άδειες και δεν μας δίνει σημασία κανείς εδώ στη Παραμεθόριο.

Εμείς καλούμε τους φαντάρους να βγουν μαζικά Παραπονούμενοι σε όλα τα κλιμάκια της Ιεραρχίας απαιτώντας να λάβουν τις πρωτοβουλίες που απαιτούνται για να απαντήσουν στα ακραία προβλήματα.
Τον σεβασμό των δικαιωμάτων των φαντάρων όμως θα επιβάλλουν μόνο οι ίδιοι με τους αγώνες τους, υπερασπιζόμενοι μαζικά και αγωνιστικά τα Δικαιώματα του Φαντάρου Πολίτη με Στολή.
Με ελεύθερο συνδικαλισμό και κίνημα μαζικό μέσα και έξω από τον Στρατό.

Μοιράσου στο Google Plus
Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον, κάντε κλικ εδώ
Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail.

Για γρήγορη και άμεση ενημέρωση ακολουθείστε μας στο Twitter και στο Google+.

loading...
loading...