Αδιαπέραστος συρμάτινος αγκαθωτός φράκτης 200χλμ για τη Βουλγαρία - Η Ελλάδα ξέφραγο αμπέλι

Freepen.gr - Αδιαπέραστο "τείχος" κατά μήκος των συνόρων της με Ελλάδα και Τουρκία ετοιμάζει η Βουλγαρία για να αποτρέψει την είσοδο στη χώρα προσφύγων και παρανόμων μεταναστών.

Η κατασκευή του συρμάτινου φράκτη έχει ήδη ξεπεράσει τα 100χλμ (και αναμένεται να φτάσει τα 200) στη μεθόριο με την Τουρκία ενώ χιλιάδες συνοριοφύλακες επιτηρούν τη συνοριογραμμή με τη βοήθεια προσωπικού της FRONTEX.

Αυξημένες καταγράφονται οι περιπολίες,και μάλιστα κάποιες από κοινού με την Ελλάδα, και στα ελληνοβουλγαρικά σύνορα όπου ο πρωθυπουργός της χώρας, Μποϊκο Μπορίσωφ, έχει δηλώσει πως θα υψώσει και εκεί συρματοπλέγματα εάν χρειαστεί.

Παρά την κάμψη του αριθμού των ροών από την Τουρκία, η Σόφια επιθυμεί να προετοιμαστεί για την πιθανότητα κατάρρευσης της συμφωνίας ΕΕ - Τουρκίας, η οποία δύναται να προκαλέσει έκρηξη στις ροές.

Η Ελλάδα πώς προετοιμάζεται για ένα τέτοιο ενδεχόμενο;
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail