Γενοκτονία σε εξέλιξη - 15χρονα παιδιά στέλνουν για να συναντήσουν το θάνατο στο Χαλέπι οι εντολοδόχοι ισλαμιστές

Στρατής Μαζίδης

Η ενημερωτική ιστοσελίδα Smart αναφέρει ότι η πρώτη ομάδα των παιδιών-στρατιωτών, που εκπαιδεύτηκαν στο στρατόπεδο της ISIS του Abu Mohammed al-Adnani στην πόλη al-Tabaqa στη Δυτική Raqqa, θα προωθηθούν στο μέτωπο του βορείου Χαλεπίου για να ενισχύσουν τις γραμμές της οργάνωσης.

"Οι πρώτες ομάδες των παιδιών στρατιωτών στο στρατόπεδο του al-Adnani ήταν μεταξύ των ηλικιών 14 και 18 και έχουν αποσταλεί στα μέτωπα του πολέμου. Ο συνολικός αριθμός των παιδιών στρατιωτών σto στρατόπεδο ανέρχεται σε περίπου 350" σημειώνει η ιστοσελίδα ειδήσεων.

Σύμφωνα με διάφορες εκθέσεις τον Αύγουστο, η ISIL κρατούσε χιλιάδες νεαρά αγόρια αιχμάλωτα στη Συρία και το Ιράκ, όπου τα διδάσκει πώς να γίνουν θανατηφόροι στρατιώτες.

Η οργάνωση φέρεται να εγκατέλειψε να μετατρέπει ενήλικες σε τρομοκράτες και επικεντρώνεται στη δημιουργία μιας νέας γενιάς μαχητών που αποκαλούνται "μωρά λιοντάρια".

Ένα 14χρονο αγόρι που κατάφερει να διαφύγει, αποκαλύπτει πως οι ηγέτες της οργάνωσης είπαν στα παιδιά πως θα πρέπει να θυσιάσουν τα πάντα, ακόμη και τον εαυτό τους ενώ το συγκεκριμένο παιδί πήρε εντολή να σκοτώσει τον αδελφό του.

Σύμφωνα με το αγόρι, η ISIS διδάσκει τα παιδιά μόνο πώς να σκοτώσουν τους εχθρούς τους και πώς να δείξουν την πλήρη αφοσίωση στην διοικητή τους.

Τα περισσότερα από τα παιδιά είναι από τη Συρία. 

Από τις 89 περιπτώσεις παιδιών που χρησιμοποίησε η ISIL στους τελευταίους 13 μήνες, το 39% σκοτώθηκε κατά τη διάρκεια αποστολής αυτοκτονίας ενώ ένα 33% στο πεδίο της μάχης.

Είναι εμφανές πως οι εισαγόμενοι ισλαμιστές διεξάγουν μια μορφή Γενοκτονίας στέλνοντας τα παιδιά της Συρίας στο ήδη χαμένο για την οργάνωση βόρειο Χαλέπι για να σκοτωθούν.

Προφανώς εκτελούν εντολές, όπως ακριβώς πράττουν στο Ντέιρ Εζόρ (το αποκαλύψαμε πρόσφατα στη Freepen.gr) κατάσχοντας σπίτια και συλλαμβάνοντας άμαχους τους οποίους στέλνουν για να πεθάνουν στη Μοσούλη ενώ οι ίδιοι την εγκαταλείπουν εγκαθιστάμενοι στα σπίτια των πρώτων στη συριακή πόλη.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail