Πως θα μεταλλαχθεί η εγκλωβισμένη στην προσφυγική κρίση Ελλάδα σε μια 15ετία από σήμερα

Η νέα μορφή της Ελλάδας είναι πλέον περισσότερο από ορατή σχηματοποιείται μέρα με την ημέρα.

Η μουσουλμανική συγγένεια με τον τουρκικό λαό των περισσοτέρων προσφύγων – μεταναστών, θα εντείνει την υπαρξιακή κρίση στην Θράκη όσο και στο Αιγαίο και θα προκαλέσει σταδιακά μείωση του πληθυσμού σε πολλά νησιά μας και πλήρη κατάπτωση του Τουρισμού , με αποτέλεσμα να επωφεληθούν οι απέναντι . Το ανατολικό Αιγαίο θα γίνει ¨γκρίζα ζώνη ¨ και ελεύθερη οικονομική ζώνη ταυτόχρονα.

Θα ενεργοποιηθεί (ήδη γίνεται) το ισλαμικό τόξο σε Βόρεια Ελλάδα και Νότια Βουλγαρία. 

Άλλωστε, η διείσδυση των Τούρκων στις χώρες της Βαλκανικής χερσονήσου με τη δημιουργία κινήσεων και κομμάτων αλυτρωτικού χαρακτήρα, όπως στην Βουλγαρία, στα Σκοπιά και στο Κόσσοβο είναι γνωστή τα τελευταία χρόνια.

Η περιοχή πάνω από την Κομοτηνή και την Ροδόπη αλλά, μέσα στην Βουλγαρία – όπου υπάρχει ισχυρή μουσουλμανική μειονότητα - θα συνδεθεί με τις «συγγένειές της» στην Θράκη και θα δημιουργήσουν, τουρκικό κρατίδιο. Οι Βούλγαροι άλλωστε θα καταστούν σε μερικά χρόνια μειονότητα σε 34 δήμους της Βουλγαρίας, ενώ σε άλλες περιοχές θα καλύπτουν μόνο το 50 ή 60% , σύμφωνα με έρευνα που έγινε από το Πανεπιστήμιο του Ρούσε και του Ιδρύματος της «βουλγαρικής κοινωνίας».

Σε όλα τα βόρεια σύνορά μας θα υπάρξουν τέτοιες τάσεις με αποτέλεσμα ο Έλεγχος τους να είναι δυσχερής. Τούτο θα ενταθεί με την δημιουργία δεκάδων καταυλισμών προσφύγων και μεταναστών τύπου Ειδομένης σε όλο το μήκος των βορείων συνόρων μας, δεδομένο που θα οδηγήσει σε αποθράσυνση, των Σκοπιανών και των Αλβανών και στην ενίσχυση του Μουσουλμανικού Τόξου στη Βαλκανική χερσόνησο και σε ότι άλλο – σχετικό με αυτά – φαντάζεστε.

Στο εσωτερικό , θα αναγκαστούμε να προσαρμόσουμε την Ελληνική νομοθεσία προκειμένου να πετύχουμε μια ελεγχόμενη ενσωμάτωση των προσφύγων, οι οποίοι σε πολλές περιοχές, όπως Αττική (Ριτσώνα ,Οινόφυτα , Μαλακάσα Σκαραμαγκά για εργατικά χέρια κτλ ), Θεσσαλονίκη (κτήμα Ηρακλή, θέρμη), Ναύπακτος, Μεσολόγγι, Κυλλήνη, Φιλιατρά, Τυμπάκι Ηρακλείου Κρήτης, Στυλίδα , Πορταριά και σε πολλές ακόμη περιοχές, θα δημιουργήσουν κλειστές κοινότητες.

Θα αναγκαστούμε στην δημιουργία όλο και περισσότερων κοινωνικών δομών αποκλειστικά γι΄αυτούς (σχολείων, χώρων προσευχής κ.α) για να αποφύγουμε τις «διαμαρτυρίες» και τις αντιξοότητες που θα δημιουργούνται σε πρώτη φάση από την ενσωμάτωσή τους, γεγονός που θα οδηγήσει στην αναθεώρηση ΟΛΟΥ του συστήματος ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ και ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ όπως το ξέρουμε έως τώρα, αφού το 80% των «προς ενσωμάτωση» θα ζει σε φαβέλες τύπου Βραζιλίας

Στην Αθήνα και συγκεκριμένα στις περιοχές των Εξαρχείων, Κουμουνδούρου, ΝΑ της Ομόνοιας, στο Μεταξουργείο, στις παραγκουπόλεις της Νίκαιας και του Ζεφυρίου, στο Γκάζι αλλά και σε μικρότερες περιοχές όπως στη Γερανίου, στη Ζήνωνος, στη Λυκούργου και στη στοά του Εφετείου, στην περιοχή μεταξύ πλατείας Βάθης και Αχαρνών, θα δημιουργηθούν τα ΑΒΑΤΑ που φαντάζεστε, όπου θα εισέρχονται ΜΟΝΟ οι ειδικές αστυνομικές δυνάμεις όταν θα κάνουν οργανωμένη επιχείρηση και τα ασθενοφόρα.

….και άλλα πολλά.

Αυτό θέλουμε να γίνει;

Έτσι θα γίνει τελικά επειδή φταίνε οι προηγούμενοι που δεν μερίμνησαν να μη συμβεί;

Όλος ο πλανήτης είναι άνω – κάτω και δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα πλέον;

Περιμένετε να έρθουμε εμείς να το αποτρέψουμε;

Έτσι γίνεται κατά καιρούς στην ιστορία της ανθρωπότητας;

ΟΧΙ κύριοι , θα είστε ΌΛΟΙ κατηγορούμενοι ενώπιον της κοινωνίας εάν δεν πάρετε ΤΩΡΑ όλοι , στα πλαίσια μιας κοινής πολιτικής και χωρίς να απαξιώνεται ο ένας τον άλλο – μέτρα ΕΔΩ και ΤΩΡΑ

Εάν δεν θέσετε με μια φωνή τις ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ … εκεί που πρέπει.

….ΣΥΝΕΧΊΖΕΤΑΙ


ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ
Μοιράσου στο Google Plus
Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον, κάντε κλικ εδώ
Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail.

Για γρήγορη και άμεση ενημέρωση ακολουθείστε μας στο Twitter και στο Google+.

loading...
loading...