Ο Καμμένος στο Twitter κάνει πλάκα στον Καλογρίτσα; Τον Τσίπρα; Τον εαυτό του; Όλους εμάς; Του τα χώνουν άγρια οι χρήστες

Freepen.gr - Ο πρόεδρος ΑΝΕΛ, συγκυβερνών και υπουργός Εθνικής Αμυνας, Πάνος Καμμένος τρολάρει στο Twitter την άδεια για τηλεοπτικό σταθμό που απέκτησε ο κουμπάρος του (όπως έχουν αναφέρει πολλά ΜΜΕ) κ. Καλογρίτσας ειρωνευόμενος την εγγύηση του κτήματος στην Ιθάκη.

«Gida resort by Karabatsos holdings €€€€€$$$$$», έγραψε χαρακτηριστικά ο υπουργός Αμυνας στο Twitter, ποστάροντας φωτογραφία με βοοειδή σε ένα κτήμα.



Αναρωτιέται κανείς, ο κ. Καμμένος μέσω της ανάρτησής του κάνει πλάκα στον Καλογρίτσα; Τον Τσίπρα; Τον εαυτό του;  Ή όλους εμάς; Άραγε θα παραιτηθεί για ακόμη μια φορά στα λόγια; Αλλά με 2% στις δημοσκοπήσεις δεν είναι καιρός για τέτοια ρίσκα. Η αντίσταση μέσω Twitter είναι ασφαλής.

Μια φορά πάντως τα σχόλια των χρηστών στο Twitter δεν είναι και τα καλύτερα για τον κ. Καμμένο.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail