Ο Πούτιν πάει στην Αγκυρα για τον Turkish Stream και όχι μόνο!

Freepen.gr - Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν αναμένεται να πραγματοποιήσει επίσημη επίσκεψη στην Τουρκία τον Οκτώβριο, δήλωσε ο Rifat Hisarcıklıoğlu, πρόεδρος τη Ένωσης Επιμελητηρίων και Εμπορικών Συναλλαγών της Τουρκίας (TOBB).

Σύμφωνα με αναφορές, ο Hisacıklıoğlu και μια επιτροπή που αποτελείται από Τούρκους επιχειρηματίες συναντήθηκε με τον πρώτο Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικής Ανάπτυξης στη Μόσχα.

Ο Hisarcıklıoğlu ανέφερε ότι η επίσκεψη του Πούτιν θα επικεντρωθεί σε μια σειρά θεμάτων, όπως ο Turkish Stream και την αποκατάσταση των επιχειρηματικών δεσμών μεταξύ της Τουρκίας και της Ρωσίας με την άρση ορισμένων περιορισμών που επιβάλλονται σε Τούρκους επιχειρηματίες μετά την κατάρριψη του ρωσικού Sukhoi.

Η τελευταία φορά που ο Πούτιν επισκέφθηκε την Τουρκία ήταν στη σύνοδο κορυφής της G20 Αττάλεια, το Νοέμβριο του 2015.

O Γραμματέας Τύπου του Προέδρου της Ρωσίας, Ντμίτρι Πεσκόφ επιβεβαίωσε ότι ο Πούτιν μπορεί να επισκεφθεί την Τουρκία τον Οκτώβριο.

"Θα κάνουμε τις απαραίτητες ανακοίνωση όταν όλες οι προετοιμασίες έχουν ολοκληρωθεί" Πεσκόφ δήλωσε σε δημοσιογράφους στη Μόσχα.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail