Ετοίμαζαν επίθεση στην Παλμύρα αλλά τα Sukhoi τους κατέκαψαν στέλνοντάς τους για πιλάφι και ουρί

Freepen.gr - Σημαντική επιτυχία της Ρωσικής Πολεμικής Αεροπορίας η οποία απέτρεψε μια οργανωμένη επίθεση της ISIL στην Παλμύρα στην επαρχία Χομς σκοτώνοντας 250 μαχητές και καταστρέφοντας 15 οχήματα.

Ο στρατηγός Viktor Poznikhir, πρώτος αναπληρωτής επικεφαλής του Κεντρικού Επιχειρησιακού Τμήματος του Γενικού Επιτελείου, δήλωσε κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στο Υπουργείο Αμυνας:

«Χθες, οι ρωσικές Αεροδιαστημικές Δυνάμεις πραγματοποίησαν αεροπορικές επιδρομές στο βόρειο τμήμα της Παλμύρα, όπου μια ομάδα τρομοκράτες της ISIL προετοίμαζεεπίθεση στην πόλη»

Σύμφωνα με το ρώσο στρατηγό περίπου 250 τρομοκράτες σκοτώθηκαν ενώ καταστράφηκαν περί τα 15 οχήματα στα οποία είχαν εγκατασταθεί πολυβόλα μεγάλου διαμετρήματος. 

Η Ρωσική Αεροπορία αρχίζει σιγά σιγά να επανακάμπτει στους ρυθμούς που είχε αναπτύξει πέρυσι το φθινόπωρο, όταν και ξεκίνησε η πολεμική εμπλοκή της Μόσχας στη Συρία.

Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.
on 2:08 μ.μ.. Filed under , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

2010 Freepen.gr 2011 - BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Provided by Free Blogger template.