Χειρουργικό χτύπημα στο Χαλέπι - Τα Sukhoi πήγαν "ακάλεστα" σε μυστική συνάντηση των ηγετών της Al Nusra και μοίρασαν πιλάφι!

Freepen.gr - Οι μυστικές υπηρεσίες σέρβιραν και τα Sukhoi σκόραραν.

Ένας από τους ιδρυτές της ισλαμιστής ομάδας «ο στρατός της κατάκτησης», ο διοικητής της Al-Nusra και δύο ακόμη υψηλόβαθμα στελέχη της οργάνωσης σκοτώθηκαν ύστερα από αεροπορική επιδρομή ρωσικών αεροσκαφών κι ενώ ήταν σε εξέλιξη μια μυστική συνάντηση των ηγετών των τρομοκρατών στη συριακή επαρχία του Χαλεπίου.

Σύμφωνα με στρατιωτικές πηγές, υπήρχαν πληροφορίες σχετικά με τη μυστική συνάντηση των μαχητών της ισλαμιστικής ομάδας Jaish Αλ Fatah (στρατός της κατάκτησης) με σκοπό να συζητηθούν σχέδια πολεμικών επιχειρήσεων στην επαρχία του Χαλεπίου., που συζητήθηκαν σχέδια για πολεμικές επιχειρήσεις στο κυβερνείο του Χαλεπίου. 

Μετά από αυτή την ενημέρωση, ξεκίνησε άμεσα η επιχείρηση από αέρος η οποία οδήγησε σε μεγάλη επιτυχία στέλνοντας τους εμίρηδες κατευθείαν για πιλάφια. Εκτός από τους ηγέτες των συμμοριών σκοτώθηκε ένας μεγάλος αριθμός των φρουρών ασφαλείας και τραυματίστηκαν αρκετοί ισλαμιστές και των δύο οργανώσεων.

Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.
on 3:31 μ.μ.. Filed under , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

2010 Freepen.gr 2011 - BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Provided by Free Blogger template.