Χειρουργικό χτύπημα στο Χαλέπι - Τα Sukhoi πήγαν "ακάλεστα" σε μυστική συνάντηση των ηγετών της Al Nusra και μοίρασαν πιλάφι!

Freepen.gr - Οι μυστικές υπηρεσίες σέρβιραν και τα Sukhoi σκόραραν.

Ένας από τους ιδρυτές της ισλαμιστής ομάδας «ο στρατός της κατάκτησης», ο διοικητής της Al-Nusra και δύο ακόμη υψηλόβαθμα στελέχη της οργάνωσης σκοτώθηκαν ύστερα από αεροπορική επιδρομή ρωσικών αεροσκαφών κι ενώ ήταν σε εξέλιξη μια μυστική συνάντηση των ηγετών των τρομοκρατών στη συριακή επαρχία του Χαλεπίου.

Σύμφωνα με στρατιωτικές πηγές, υπήρχαν πληροφορίες σχετικά με τη μυστική συνάντηση των μαχητών της ισλαμιστικής ομάδας Jaish Αλ Fatah (στρατός της κατάκτησης) με σκοπό να συζητηθούν σχέδια πολεμικών επιχειρήσεων στην επαρχία του Χαλεπίου., που συζητήθηκαν σχέδια για πολεμικές επιχειρήσεις στο κυβερνείο του Χαλεπίου. 

Μετά από αυτή την ενημέρωση, ξεκίνησε άμεσα η επιχείρηση από αέρος η οποία οδήγησε σε μεγάλη επιτυχία στέλνοντας τους εμίρηδες κατευθείαν για πιλάφια. Εκτός από τους ηγέτες των συμμοριών σκοτώθηκε ένας μεγάλος αριθμός των φρουρών ασφαλείας και τραυματίστηκαν αρκετοί ισλαμιστές και των δύο οργανώσεων.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail