«Σουίτα» πολυτελείας το κελί γνωστού κρατουμένου για οικονομικό έγκλημα (Photos)

Από πολλούς θα μπορούσε να χαρακτηριστεί στούντιο ή ακόμα και γκαρσονιέρα. Σε καμία περίπτωση η εικόνα αυτή δεν μαρτυρά πως ο χώρος είναι… κελί φυλακής.

Τις αποκαλυπτικές φωτογραφίες από τις φυλακές του Αυλώνα δημοσιεύσει η εφημερίδα των συντακτών  και σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας  ο κρατούμενος που μένει σε αυτό το κελί είναι «επώνυμος» ο οποίος κρατείται για ποινική υπόθεση και έχει στη διάθεσή του τρεις χώρους. 

Ο κρατούμενος μένει μόνος του στο κελί που διαθέτει κρεβατοκάμαρα, κουζίνα και μπάνιο…

Όπως αναφέρει η εφημερίδα των συντακτών το κελί-σουίτα εντοπίστηκε από τον επιθεωρητή φυλακών και πρώην αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Στ. Μαντακιοζίδη ο οποίος σε αιφνιδιαστική πρόσφατη επίσκεψη και έλεγχο στις φυλακές του Αυλώνα, ζήτησε να του ανοίξουν μια κλειδωμένη πόρτα για την οποία τον διαβεβαίωσαν ότι είναι αποθήκη. 

Τελικά, η αποθήκη αποδείχθηκε σουίτα πολυτελείας (κατασκευασμένη το 2014), η οποία προοριζόταν για «υψηλούς» κρατούμενους.
efsyn.gr

Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.
on 10:42 π.μ.. Filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

2010 Freepen.gr 2011 - BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Provided by Free Blogger template.