Αυτή είναι η πιο συγκλoνιστική στιγμή της παγκόσμιας τηλεόρασης! ΒΙΝΤΕΟ

Ο Sir Nicholas Winton, καλεσμένος εκπομπής, συναντά χωρίς να το γνωρίζει μετά από δεκαετίες, δεκάδες ανθρώπων που έσωσε από τα χέρια των Ναζί...

Το βίντεο που ακολουθεί είναι απόσπασμα από την εκπομπή "That's Life" ("Αυτή είναι η ζωή") του BBC που προβλήθηκε στη Βρετανία το έτος 1988. Πρόκειται για μία από τις πιο συγκινητικές στιγμές της παγκόσμιας τηλεόρασης. Χρειάστηκε να περάσουν τόσα χρόνια για να αναρτηθεί στο διαδίκτυο και να σπάσει όλα τα ρεκόρ!

Τιμώμενο πρόσωπο της εκπομπής είναι ο Sir Nicholas Winton, ο οποίος συναντά μετά από πολλές δεκαετίες δεκάδες ανθρώπους τους οποίους είχε σώσει στην κυριολεξία από τα χέρια των Ναζί.

Ο συγκεκριμένος κύριος έχει οργανώσει την απόδραση και εν συνεχεία διάσωση συνολικά 669 παιδιών εβραϊκής καταγωγής, τα οποία προορίζονταν για στρατόπεδα συγκέντρωσης!

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής στην οποία ήταν καλεσμένος, ο ίδιος δε μπορούσε να φανταστεί ότι δίπλα του κάθονταν δεκάδες από εκείνα τα παιδιά που είχε σώσει 40 ολόκληρα χρόνια νωρίτερα.

Δείτε το βίντεο:onalert.gr

Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.
on 7:34 μ.μ.. Filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

2010 Freepen.gr 2011 - BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Provided by Free Blogger template.