Non stop σφυροκόπημα από συριακά και ρωσικά Sukhoi - "Δεν πρόκειται να πάρετε ανάσα"

Στρατής Μαζίδης

«Δεν πρόκειται να πάρετε ανάσα» είναι το μήνυμα της Συριακής και Ρωσικής Αεροπορίας οι οποίες τις τελευταίες ημέρες εξαπολύουν καθημερινά δεκάδες επιθέσεις σε βάρος θέσεων των τρομοκρατών στο Χαλέπι.

Μόνο σήμερα, σύμφωνα με πηγές του almasdar, στο στρατιωτικό αεροδρόμιο της Χάμα, πραγματοποιήθηκαν περισσότερες από 55 έξοδοι στα βόρεια του Χαλεπίου πλήττοντας θέσεις στον προσφυγικό καταυλισμό του Handarat, στην al-Layramoun District και στο Dahret 'Abd.

Την ίδια στιγμή η Liwaa Al-Quds (παλαιστινιακή παραστρατιωτική που μάχεται στο πλευρό του συριακού στρατού) έχει ήδη ξεκινήσει την αντεπίθεσή της για να ανακτήσει τις ανατολικές συνοικίες από τη Fatah στο Χαλέπι.

Οι τζιχαντιστές εμφανίζονται αρκετά αποδυναμωμένοι στο ανατολικό Χαλέπι και αυτό οφείλεται στα κύματα των επιθέσεων που εξαπολύει η Liwaa Al-Quds με αποτέλεσμα το θάνατο αρκετών τρομοκρατών.

Επιπρόσθετα οι σαρωτικοί αεροπορικοί βομβαρδισμοί αποδυναμώνουν διαρκώς τους ισλαμιστές ενώ εμποδίζουν την όποια ανασύνταξη και ιδίως, ενίσχυσή τους.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail