Ο FSA απείλησε με σφαγή τους πατερούληδες του αμερικανούς στο Χαλέπι και οι ΗΠΑ τον βομβάρδισαν..."accidentally"

Freepen.gr - Σημαντικές εξελίξεις στο συριακό πόλεμο καθώς ο εξαφανισμένος μέχρι την τουρκική επιχείρηση "Ασπίδα του Ευφράτη", FSA και οι σύμμαχοί του απείλησαν τους αμερικανούς στρατιώτες που επιχειρούσαν στο εσωτερικό της al-Ra'i στα βόρεια της επαρχίας του Χαλεπίου αν δεν αποχωρούσαν από το χωριό.

Οι ισλαμιστές του FSA συνέχισαν να απειλούν το στρατιωτικό προσωπικό των ΗΠΑ ακόμη και τη στιγμή που αποχωρούσαν από την al-Ra'i.

Ωστόσο υπάρχουν αναφορές σύμφωνα με τις οποίες οι τρομοκράτες και άλλοτε "μετριοπαθείς" αγαπημένοι των ΗΠΑ ενεπλάκησαν σε μάχη με τους αμερικανούς.

Στη συνέχεια, η Πολεμική Αεροπορία "κατά λάθος" βομβάρδισε τους "μετριοπαθείς" τρομοκράτες στην Al-Ra'i σύμφωνα με το φιλοτζιχαντιστικό δίκτυο "Al-'Amaq".

Σύμφωνα με το Amaq ο βομβαρδισμός έγινε "κατά λάθος" καθώς η USAF στόχευε τους άνδρες της ISIL η οποία μαχόταν στο έδαφος εναντίον του πάλαι ποτέ συμμάχου της, FSA.

Ποιος όμως είναι σίγουρος ότι μετά τα αρχικά συμβάντα, ο βομβαρδισμός έγινε...κατά λάθος;

Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.
on 10:07 μ.μ.. Filed under , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

2010 Freepen.gr 2011 - BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Provided by Free Blogger template.