Ξεπέρασε και τον Κουικάρα ο Τέρενς Κουίκ: Οι ΑΝΕΛ προχωράμε με οδηγό την Παναγία. Κάνουμε δημόσια το Σταυρό μας

Του Στρατή Μαζίδη

Το Νεσκουίκ προσφέρει σίγουρα 100% απόλαυση, αν όμως αφαιρέσεις το Νες, τότε πάμε σε αναγούλα. Μόνο ως αστειότητα μπορούν να χαρακτηριστούν οι δηλώσεις του υφυπουργού παρά τω Πρωθυπουργώ αρμόδιος για τον Συντονισμό του Κυβερνητικού Έργου, Τέρενς Κουίκ στο realfm 97,8 για τον πόλεμο που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στο Νίκο Φίλη και την Εκκλησία.

Ανέφερε ο κ. Κουίκ:

"Οι ΑΝΕΛ είμαστε σαφείς και το έχουμε και στην ιδρυτική μας διακήρυξη. Προχωράμε με οδηγό την Παναγία. Είμαστε δίπλα στο πλευρό της Εκκλησίας...Εμείς ζητάμε ο κ. Φίλης να αποσύρει τα όσα σκέφτεται περί του μαθήματος των Θρησκευτικών, να είναι λίγο πιο προσεκτικός όταν αναφέρεται στην Ιεραρχία και γενικά στους Ιερείς που έχουν δώσει αίμα για να είναι όρθια αυτή η πατρίδα και να βάλει το θέμα στην Επιτροπή για την μελέτη και επίλυση προβλημάτων της Εκκλησίας. Να κάνει διάλογο με την Εκκλησία και βεβαίως να κάνει διάλογο και με εμάς τους ΑΝΕΛ. Είμαστε μέσα στην κυβέρνηση, εταίροι".

Σε άλλο μάλιστα σημείο ανέφερε ότι "εμείς κάνουμε το Σταυρό μας δημόσια".

Ο Τέρενς Κουίκ είναι απλά αστείος. Αυτή είναι η μόνη επιεικής έκφραση. Επίσης λαϊκίζει ασύστολα και ναι, βλασφημεί όταν λέει πως προχωρούν οι ΑΝΕΛ με οδηγό την Παναγία.

Δηλαδή η Παναγία τους προέτρεψε να ψηφίσουν όλους τους νόμους αφαίμαξης του λαού; Τους συνέστησε να κάνουν το ΟΧΙ, ΝΑΙ;

Η Παναγία τους είπε όταν έρχονταν εθνοκτόνα ή αντιχριστιανικά νομοσχέδια "να φεύγετε εσείς Τέρενς παιδί μου από την αίθουσα της Βουλής και άστε τα πασοκοποτάμια να κάνουν τη βρώμικη δουλειά κι εσείς να κάθεστε στις καρέκλες σας και να το παίζετε χριστιανοί;".

Όσο για το ότι κάνουν το σταυρό τους δημόσια, λόγω ακριβώς των έργων τους, δεν περιποιεί τιμή, αλλά ντροπή. Όμοιως διαφήμιζαν (με την εμπορική έννοια) την πίστη τους οι Γραμματείς κι οι Φαρισαίοι αλλά στη ζωή τους ουδέμια σχέση είχαν με το Θεό. 

Ομοίως και οι ΑΝΕΛ πουλάνε πολιτικά χριστιανισμό και φόβο Θεού ενώ στην πράξη απέδειξαν πως είναι αφεόφοβοι.

Δεν πειράζει όμως, έχουμε κι εμείς κάτι να τους αποδείξουμε,

Φωνή λαού, οργή Θεού. (όπου φωνή, βάλτε ψήφος)
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail