Οι Ισλαμιστές στη Μοσούλη έπνιξαν οκτώ αμάχους

Φωτογραφία αρχείου
Πηγή από τις ιρακινές δυνάμεις ασφαλείας στην επαρχία Νινευή, δήλωσαν ότι οι Τζιχαντιστές τη Δευτέρα το πρωί έπνιξαν οκτώ αμάχους στο κέντρο της Μοσούλης.

«Σήμερα, τα μέλη του Ισλαμικού κράτους εκτέλεσαν οκτώ αμάχους, του έπνιξαν όλους μέσα σε ένα σιδερένιο κλουβί. Η εκτέλεση πραγματοποιήθηκε στο κέντρο της Μοσούλης.

Οι εκτελεσθέντες κατηγορήθηκαν για συνεργασία με την ιρακινή κυβέρνηση και τις δυνάμεις Πεσμεργκά. Το δικαστήριο της Σαρία αποφάσισε να πνιγούν δημόσια στην κεντρική πλατεία, όπου υπάρχει μια πισίνα», είπε η πηγή.

Οι υποστηρικτές του Χαλιφάτου δεν είναι η πρώτη φορά που καταφεύγουν σε αυτό το είδος της ποινής, σημειώνει το δημοσίευμα.

Επίσης, τη Δευτέρα, κυβερνητικά στρατεύματα επιτέθηκαν σε μαχητές του ISIS στην περιοχή Καγιάρα στην επαρχία Ανμπάρ.

Ο εκπρόσωπος της διοίκησης δήλωσε: «Οι δυνάμεις του ιρακινού στρατού, της αστυνομίας και των πολιτοφυλάκων των φυλών, αντιμετώπισαν τρομοκρατική επίθεση που πραγματοποιήθηκε σε διαφορετικές κατευθύνσεις στην Καράγια.

Στις συγκρούσεις σκοτώθηκαν 16 μαχητές του Χαλιφάτου και 8 παραδόθηκαν και οδηγήθηκαν στην επιχειρησιακή διοίκηση του τμήματος για ανάκριση. 

Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.
on 9:05 μ.μ.. Filed under , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

2010 Freepen.gr 2011 - BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Provided by Free Blogger template.