ΠΟΝΗΡΗ ΑΛΕΠΟΥ Ο ΠΟΥΤΙΝ! Πως φάνηκε κύριος και έριξε και το καρφί του

Μια κουβέντα ήταν αρκετή για να δείξει ο Βλάντιμιρ Πούτιν πόαο καλά ξέρει να λέει ένα πράγμα και να εννοεί κάτι άλλο.

Η δήλωσή του αφορούσε τα στοιχεία που αποκάλυψε κυβερνοεπίθεση Ρώσων χάκερ στην ιστοσελίδα της WADA τα οποία αποκάλυψαν χρήση απαγορευμένων ουσιών από αθλητές των ΗΠΑ και άλλων χωρών την ώρα που η Ολυμπιακή και Παραολυμπιακή Ομάδα της Ρωσίας αποκλείστηκε από το Ρίο μόνο με την υποψία. «Δεν εγκρίνουμε αυτό που κάνουν οι χάκερ, αλλά αυτό που κάνουν είναι ενδιαφέρον για την διεθνή κοινότητα, ειδικά την αθλητική κοινότητα» είπε για να προσθέσει. «Γεννά ερωτήματα. Υγιείς αθλητές λαμβάνουν νόμιμα ουσίες που είναι παράνομες για άλλους και οι άνθρωποι που υποφέρουν από σοβαρές ασθένειες και αναπηρίες αποκλείονται με την υποψία ότι έκαναν χρήση απαγορευμένων ουσιών».

Πριν από μερικές ημέρες μέλη της ομάδας χάκερ ‘Fancy Bears’ έδωσαν στη σημοσιότητα φακέλους που αποκαλύπτουν ότι κορυφαίοι αθλητές πήραν πράσινο φως από τη WADA για να πάρουν απαγορευμένες ουσίες. Ανάμεσά τους οι Αμερικανίδες τενίστριες Σερένα και Βένους Ουίλλιαμς , η πολυνίκης της γυμναστικής Σιμόν Μπάιλς και η μπαεκσετμπολίστρια Έλενα Ντέλε Ντόνε, ενώ αργότερα δημοσιοποιήθηκαν στοχεία που αφορούσαν τη Γερμανία, τη Βρετανία, την Τσεχία, τη Δανία, την Πολωνία την Ρουμανία και την Ρωσία.

Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.
on 7:19 μ.μ.. Filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

2010 Freepen.gr 2011 - BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Provided by Free Blogger template.