Τούρκος κυβερνήτης δίνει εντολή να μην κόβονται κλήσεις σε τροχαίες παραβάσεις σαν ανταμοιβή για την στάση στο πραξικόπημα

Μελίνα Κονταξή

Το γραφείο του κυβερνήτη στο Kοτσαέλι έδωσε εντολή στους αστυνομικούς της πόλης να μην κόβουν κλήσεις για τροχαίες παραβάσεις κατά τη διάρκεια του εορτασμού του Κουρμπάν Μπαϊράμι.

Οι οδηγίες είναι να αγνοούν τις παραβάσεις, να συμβουλεύουν τους οδηγούς για τους κανόνες και τα πρόστιμα και να τους λένε… "Πληρώσατε την κλήση στις 15 Ιουλίου. Να έχετε ένα ασφαλές ταξίδι".

Σχεδόν 10.000 άνθρωποι πεθαίνουν στην Τουρκία κάθε χρόνο εξαιτίας τροχαίων ατυχημάτων, λεπτομέρειες για τον κυβερνήτη που αποφάσισε να δώσει την δυνατότητα στους ανθρώπους να θέσουν σε κίνδυνο την δική τους ζωή αλλά και τις ζωές των άλλων στην γιορτή της Θυσίας.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail