Λέσβος - ΤΕΛΟΣ! Παράνομοι μετανάστες εμπόδισαν την υποστολή της σημαίας, κάτοικοι πήραν στο κυνήγι αλλοδαπούς κι αλληλέγγυους

Μια υποστολή σημαίας διαφορετική απ όλες τις άλλες πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα με την δύση του ηλίου στην προκυμαία Μυτιλήνης

Επειδή την προηγούμενη Κυριακή δεν έγινε υποστολή σημαίας υπήρχε κάλεσμα σήμερα από εθνικιστές να έρθουν στην προκυμαία στην υποστολή της σημαίας.

Επεισόδια είχαμε πριν από λίγη ώρα στην προκυμαία Μυτιλήνης όταν ομάδα από αλληλέγγυους και αναρχικούς μαζί με ομάδα μεταναστών ήθελαν να εμποδίσουν την υποστολή της Ελληνικής σημαίας μπροστά από το Παλαιό Λιμεναρχείο Μυτιλήνης.

Αυτό που αξίζει να τονίσουμε είναι ότι χρειάστηκε η επέμβαση από διμοιρία των ΜΑΤ για να επιβάλουν την τάξη, αφού πλήθος κάτοικων της Μυτιλήνης που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στην Προκυμαία της Μυτιλήνης, αποδοκίμασαν έντονα τους αναρχικούς τραγουδώντας όλοι μαζί τον Εθνικό Ύμνο.

Να σημειώσουμε ότι οι κάτοικοι της Μυτιλήνης συνεπλάκησαν με την ομάδα των «αλληλέγγυων» – μεταναστών που ευτυχώς χάρη στην επέμβαση των ΜΑΤ και ένα δακρυγόνο που ρίχθηκε αποσοβήθηκαν τα χειρότερα.

Βίντεο- ερασιτεχνικό: Στέλιος ΑντωνογιαννακηςΒΙΝΤΕΟ Γ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣΒΙΝΤΕΟ- ΣΠΥΡΟΣ ΦΡΑΝΤΖΗΣΒΙΝΤΕΟ- Μιχάλης Παπαδόπουλοςhttp://www.lesvospost.com/2016/09/vids.html

Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.
on 8:23 π.μ.. Filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

2010 Freepen.gr 2011 - BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Provided by Free Blogger template.