Ξεκίνησε η μητέρα των μαχών στο Χαλέπι - Δεκάδες αεροπορικές επίθεσεις - Στόχος η πλήρης απελευθέρωση

Freepen.gr - Η μητέρα των μαχών για την πλήρη απελευθέρωση του Χαλεπίου ξεκίνησε.

Αυτή τη φορά Δαμασκός-Τεχεράνη και Μόσχα δεν ξαναπιάστηκαν στην παγίδα της κατάπαυσης του πυρός η οποία είχε μόνο στόχο να δώσει ανάσες στις διάφορες τζιχαντιστικές ομάδες.

Μόνο η Συριακή Αεροπορία πραγματοποίησε πάνω από 45 εξόδους πλήττοντας στόχους των ισλαμιστών στο κατεχόμενο Χαλέπι μέσα σε μόλις 24 ώρες ενώ αρκετές επιθέσεις εξαπέλυσε και η Ρωσική Αεροπορία στη σφοδρότερη αεροπορική επιδρομή που έγινε εξαρχής του πολέμου.

Επιπλέον όπως ήδη έχουμε δημοσιεύσει στη Freepen.gr περίπου 1.750 άνδρες της 106ης Ταξιαρχίας της Δημοκρατικής Φρουράς και του 4ου Μηχανοκίνητου Τμήματος καθώς επίσης και περί τους 3.000 ρώσους στρατιώτες που λέγεται ότι έχουν αφιχθεί στην περιοχή τις τελευταίες εβδομάδες έχουν ήδη πάρει θέσεις γύρω από το ανατολικό Χαλέπι.

Σε πρώτη φάση ο στρατός διασφάλισε την οδό amousah-'Amiriyah ενώ οι τζιχαντιστές έχουν αναδιοργανωθεί στην περιοχή του Sukkari όπου μάλιστα έχει επιβληθεί απαγόρευση κυκλοφορίας.

Ωστόσο ο στρατός αναμένεται να απελευθερώσει και το Sadkop στο Χαλέπι που θα του επιτρέψει να έχει πρόσβαση με πυρά στο Sukkari.

Παράλληλα συριακά ελικόπτερα έριξαν φυλλάδια με τα οποία καλούν τους ισλαμιστές να παραδοθούν.



Ρωσικά μαχητικά πάνω από το Χαλέπι



Φωτογραφίες από ρωσικούς βομβαρδισμούς



Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail