Γερμανική ισλαμική βόμβα σκάει στα νησιά - Το Βερολίνο δίνει το σύνθημα της γενικευμένης εξέγερσης

Freepen.gr - Γερμανική ισλαμική βόμβα σκάει στα ακριτικά νησιά του Αιγαίου καθώς το Βερολίνο δίνει το σύνθημα της γενικευμένης εξέγερσης.

Συγκεκριμένα η Γερμανία έβαλε φρένο στα σχέδια της ελληνικής κυβέρνησης για μεταφορά των προσφύγων και λαθρομεταναστών που βρίσκονται στα ελληνικά νησιά στην ηπειρωτική χώρα ώστε να μπουν στη διαδικασία της μετεγκατάστασης:

Ο εκπρόσωπος του γερμανικού ΥΠΕΞ δήλωσε πως:

«Το πρόγραμμα relocation δεν ισχύει για τους πρόσφυγες στα νησιά αλλά μόνο για αυτούς που έχουν εγκατασταθεί στην ηπειρωτική Ελλάδα»

Επιπλέον ο  εκπρόσωπος της Ανγκελα Μέρκελ, Στέφεν Ζάιμπερτ τόνισε πως η Ελλάδα πρέπει «να τα πάει καλύτερα» στην απέλαση προσφύγων, που απέτυχαν να πάρουν άσυλο.

Δε θέλει πολύ φαντασία να καταλάβουμε τι θα ακολουθήσει όταν 14.000 μουσουλμάνοι πρόσφυγες και παράνομοι μετανάστες που έφτασαν στα ελληνικά νησιά πληροφορηθούν πως έκλεισε οριστικά για αυτούς το όποιο παράθυρο να περάσουν στη δυτική Ευρώπη.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail