ΓΕΡΟ ΘΡΙΛΕΡ - Κατέρριψε η Συρία ισραηλινά αεροσκάφη; Ερωτήματα και δεδομένα

Freepen.gr - Το γύρο του διαδικτύου κάνει η είδηση πως η Συριακή Αεράμυνα κατέρριψε νωρίς το πρωί μαχητικό αεροσκάφος της IAF (Israeli Air Force) στα νοτιοδυτικά της επαρχίας Quneitra όπου μαίνονται μάχες του συριακού στρατού με ισλαμιστές αντάρτες.

Επιπλέον ανακοινώθηκε πως κατερρίφθη στο Γκολάν κοντά στην πόλη Sa'sa ένα μη επανδρωμένο αεροσκάφος της IAF.

Το σοβαρό δεδομένο είναι πως η είδηση επιβεβαιώθηκε πρώτα από τη Συριακή Αεράμυνα και μετά ακολούθησε επίσημη ανακοίνωση από τις Συριακές Ενοπλες Δυνάμεις η οποία έχει δημοσιευθεί στο συριακό κρατικό πρακτορείο.

Το δεύτερο δεδομένο είναι πως σύμφωνα πάλι με τη συριακή πλευρά, η ισραηλινή αεροπορία υποστήριξε τις προηγούμενες ημέρες από αέρος τους ισλαμιστές αντάρτες στην περιοχή.


Το Τελ Αβίβ μέχρι στιγμής διαψεύδει τα περί κατάρριψης.


Σε κάθε περίπτωση οφείλουμε να έχουμε κατά νου τα εξής:

> Η Δαμασκός φαίνεται πως έχει ενοχληθεί ιδιαίτερα από την προστασία του Ισραήλ στους ισλαμιστές αντάρτες και πολύ θα ήθελε ένα τέτοιο πλήγμα

> Το ΣΑΝΑ είναι συνήθως πολύ μετρημένο και οι Συριακές Ενοπλές Δυνάμεις δε μας έχουν συνηθίσει σε κούφιες ανακοινώσεις.

> Τυχόν δημοσιοποίηση αδιάψευστου φωτογραφικού υλικού θα είναι αυτή που θα επιβεβαιώσει τα γεγονότα.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail