Και τώρα ποιος θα πληρώσει τα εκατομμύρια των ζημιών που προκάλεσαν οι "επενδυτές" στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ στην Ειδομένη

Freepen.gr - Η ανυπαρξία του σοβαρού κράτους έχει πολλές επιπλοκές και συνέπειες. Τις παρακολουθήσαμε στην Ειδομένη.

Οι συνολικές οικονομικές επιπτώσεις από το ετσιθελικό κλείσιμο της γραμμής από τους πρόσφυγες και τους λαθρομετανάστες αναμένεται να στοιχίσουν πάνω από € 5 εκ. στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ.

Εκτός από τις άμεσες ζημίες του αποκλεισμού, η ΤΡΑΙΝΟΣΕ θα κληθεί να πληρώνει και το κόστος των σταλιών για τα βαγόνια της εταιρείας, που παρέμειναν διάσπαρτα σε όλο το ευρωπαϊκό σιδηροδρομικό δίκτυο,μέχρι και τη Φινλανδία (οκτώ βαγόνια) αφού αδυνατούσαν να προσεγγίσουν στον προορισμό τους.

Τα παραπάνω μεγέθη δόθηκαν από διοικητικά στελέχη της εταιρείας στη ΔΕΘ συμπληρώνοντας πως  δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη ο πλήρης υπολογισμός των οικονομικών επιπτώσεων. Σύμφωνα με τα όσα ανέφεραν οι άνθρωποι της ΤΡΑΙΝΟΣΕ εκτός της άμεσης οικονομικής ζημίας, μέχρι στιγμής δεν έχουν επιστρέψει και τα φορτία της Sony, η οποία αποβιβάστηκε από το “τρένο” εξαιτίας των προβλημάτων που ανέκυψαν στις μεταφορές.

Όταν η ελληνική κυβέρνηση έβλεπε το παρατεταμένο κλείσιμο της γραμμής και την όλη χαοτική κατάσταση με το πλιάτσικο των αλλοδαπών στις περιουσίες των ντόπιων, έτριβε τα χέρια της πιστεύοντας πως πυροβολώντας το κεφάλι της θα κέρδιζε από τις απαράδεκτες εικόνες και θα έχανε η ΕΕ. 

Άλλη μια αυταπάτη, της οποίας έρχεται ο λογαριασμός σε δόσεις.
Μοιράσου στο Google Plus
Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον, κάντε κλικ εδώ
Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail.

Για γρήγορη και άμεση ενημέρωση ακολουθείστε μας στο Twitter και στο Google+.

loading...
loading...