Σκοτώνουν χριστιανές γυναίκες και τους μπήγουν το σταυρό στο στόμα.Κόβουν κεφάλια παιδιών και στρατιωτών ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΜΑΣ

Συνέντευξη της απεσταλμένης του dimpenews.com στη Συρία στην επαρχία της Χάμα  στην ελληνορθόδοξη πόλη Μaharda στην πρώτη γραμμή του πυρός με τον Σιμόν Διοικητή της Εθνικής Άμυνας .

-με το διοικητή της Εθνικής Άμυνας της χριστιανικής ορθόδοξης αντιστασιακής πόλης Μάχαρντα.
Ποιός είναι ο εχθρός και ποιοί είναι οι σύμμαχοι αυτής της χριστιανικής κοινότητας εδώ;Θέλω να ορίσει τον εχθρό.Ποιός είναι ο εχθρός;

-Αρχικά από τη μια είναι ο συριακός αραβικός στρατός και οι Δυνάμεις της Εθνικής Άμυνας και από την άλλη πλευρά είναι η αλ Νούσρα.

-Ποιός είναι ο εχθρός γιατί υπάρχει μια προπαγάνδα των μίντια ότι δεν υπάρχει ένας εχθρός.Ότι υπάρχει μια συριακή μετριοπαθής αντιπολίτευση που υποστηρίζεται από όλους τους διεθνείς πολιτικούς θεσμούς και από όλα τα μέσα επικοινωνίας.

Η al Nusra και jaish al izzah είναι οι εχθροί.Αυτοί εκτοξεύουν ρουκέτες και πυραύλους στην πόλη μας.Έχουμε θύματα και μάρτυρες.

Μπορούμε να το χαρακτηρίσουμε αυτό ως μετριοπαθής αντιπολίτευση;

-Aυτοί είναι τρομοκράτες.Αυτοί δεν είναι αντιπολίτευση.

-Ακριβώς. Συμφωνώ αλλά θα ήθελα να το ξέρω αυτό…
caphisij
Θέλω επίσης.. αυτοί μου μίλησαν και μου έδειξαν βίντεο.Έχουμε βάρβαρους αποκεφαλισμούς σύριων στρατιωτών; έχουμε χριστιανούς μάρτυρες που τεμαχίστηκαν σε κομμάτια από τους τρομοκράτες;

-Αυτή είναι μια χριστιανική πόλη που απαριθμεί 13.000 κατοίκους.Είναι μια πολύ ωραία πόλη αλλά οι τρομοκράτες θέλουν να σκοτώσουν αυτούς τους χριστιανούς και τους αλαουίτες.Υποφέρουμε καθημερινά από την τρομοκρατία.Χρησιμοποιούν γι αυτό όπλα.Αυτοί είναι ουαχαμπίτες.Αυτοί θέλουν να μας σβήσουν αυτό είναι το πρόβλημα.

Αυτή η γη είναι δική μας.Θα την υπερασπιστούμε μέχρι την τελευταία στιγμή.Επιτίθονται στο σπίτι μας στη γη μας. Προσπαθούν να πάρουν τη γη μας.Αυτός είναι ένας πόλεμος εναντίον του Σιμόν ..αλλά και από την άλλη ενάντια στην άγνοια.

Αυτό είναι ένα μικρό κομμάτι της όλης τρομοκρατίας. Είναι περήφανοι γι αυτά τα εγκλήματα.Οι τρομοκράτες σκοτώνουν χριστιανές γυναίκες και τους μπήγουν το σταυρό μέσα στο στόμα.Κόβουν τα κεφάλια παιδιών και στρατιωτών και άλλα τέτοια πράγματα αυτά είναι μικρά.

-Ο Bashar al Assad υποστήριξε πάντα όλες τις μειονότητες,θρησκευτικές κοινότητες της Συρίας;Tις προστατεύει;

-O πρόεδρος Bashar al Assad είναι ένας γιατρός.Ο πρόεδρός μας είναι καλλιεργημένος με καλή καρδιά,τζέντελμαν.Θέλει οι τρομοκράτες να επιστρέψουν σε μια κανονική ζωή.Τους συγχωρεί όπως ο Χριστός.
cauhshuzhu
-Αλήθεια;
-Συγχώρεσε τους τρομοκράτες για να επιστρέψουν στον καλό δρόμο.
-Το ίδιο έκανε με την πρωτοβουλία της δημιουργίας του θεσμού της εθνικής επανασυμφιλίωσης.
-Γιατί έχει καλή καρδιά.
-Επιπλέον θα ήθελα να μου επιβεβαιώσει ότι ο πρόεδρος  δεν υποχρεώνει κανέναν να κάνει τη στρατιωτική θητεία.Οι Μονάδες της Εθνικής Άμυνας αποτελούνται από εθελοντές.
-Αυτό είναι αλήθεια,από πολίτες.

dimpenews.com
Μοιράσου στο Google Plus
Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον, κάντε κλικ εδώ
Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail.

Για γρήγορη και άμεση ενημέρωση ακολουθείστε μας στο Twitter και στο Google+.

loading...
loading...