Τελειώνουν τα ψέματα στο Χαλέπι - Το κεφάλι κάτω και παράδοση στις αρχές των τρομοκρατών

Freepen.gr - Η αυξανόμενη τάση που παρατηρείται σε τρομοκράτες στις κατεχόμενες περιοχές του ανατολικού Χαλεπίου, οι οποίοι παραδίδονται στο συριακό στρατό, έχει θορυβήσει τους διοικητές της Fatah al-Sham.

Η τρομοκρατική οργάνωση προχώρησε σε λήψη άμεσων μέτρων όπως η ανάπτυξη περισσότερων σημείων ελέγχου παρακολουθήσης στις κατεχόμενες περιοχές και την επιβολή σκληρών ποινών για όσους προσπαθούν  να παραδοθούν στις κυβερνητικές δυνάμεις και να καταθέσουν τα όπλα.

Ωστόσο η κατάσταση είναι ενδεικτική της ψυχολογίας που επικρατεί και από ό,τι φαίνεται στο Χαλέπι δε θα μείνει ούτε ένας.

Την Παρασκευή, τα στρατιωτικά αεροσκάφη της Συρίας έριξαν φυλλάδιαστο ανατολικό τμήμα της πόλης προτρέποντας τους μαχητές να καταθέσουν τα όπλα τους και να παραδοθούν στις αρχές το συντομότερο δυνατό.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail