Σκληρή δήλωση Καμμένου για Ερντογάν: Στα παράλια ακούς τις φωνές των Ιώνων που σφάξατε

Freepen.gr - Πολύ σκληρή δήλωση έκανε νωρίτερα ο Υπουργός Εθνικής Αμυνας Πάνος Καμμένος σχετικά με την αμφισβήτηση της Συνθήκης της Λωζάνης από τον Ταγίπ Ερντογάν σε συνάντησή του με τους μουχτάρηδες.

Συγκεκριμένα, ο ΥΕΘΑ κατά τη διάρκεια της κοινής συνέντευξης τύπου με τον Εκτελεστικό Διευθυντή του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Αμυνας Χόρχε Ντομέκ δήλωσε:

«Αντιλαμβάνεται πλέον όλος ο κόσμος, ότι η προσπάθεια που κάνει ο κ. Ερντογάν είναι να μετατρέψει την Τουρκία σε ένα θεοκρατικό κράτος, αμφισβητώντας οποιαδήποτε αλλαγή έκανε ο Κεμάλ Ατατούρκ, λόγω του εσωτερικού του μετώπου. 

Θα τον καλούσα, όμως, να προσέξει ιδιαίτερα όταν ακούει φωνές από τα παράλια της Μικράς Ασίας στα ελληνικά νησιά, γιατί αυτές οι φωνές ήταν ελληνικές, ήταν φωνές Ιώνων, ήταν οι φωνές των Ελλήνων της Μικράς Ασίας, που προϋπήρχαν εκείνων που σφαγίασαν τον Ελληνισμό. 

Τέτοιου είδους αναφορές δεν βοηθούν στη συμβίωση των δύο λαών και η προσπάθεια αμφισβήτησης διεθνών συνθηκών οδηγεί σε επικίνδυνους δρόμους. Θα του σύστηνα να μην τους ακολουθήσει».

Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.
on 2:22 μ.μ.. Filed under , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

2010 Freepen.gr 2011 - BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Provided by Free Blogger template.