Καταργούν προσευχή και σημαία και δεν ανοίγει μύτη

Του Παναγιώτη Αποστόλου

Πόσες και πόσες φορές δεν έχουμε αναφερθεί στον Νίκο Φίλη. Τον πάλαι ποτέ Διευθυντή της προπαγανδιστικής εφημερίδας της ριζοσπαστικής αριστεράς, την “Αυγή”. Της οποίας οι αναγνώστες δεν ξεπερνούν τις μερικές εκατοντάδες και όμως το κόμμα που υποστηρίζουν βρίσκεται στην Εξουσία. Σχήμα καθ΄ όλα οξύμωρο που μόνο στην Ελλάδα θα μπορούσε να συμβεί. Όπως και τόσα άλλα!

Αυτό λοιπόν, το πολιτικό χοντροβούβαλο του ΣΥΡΙΖΑ, ο Νίκος Φίλης είναι σήμερα Υπουργός Παιδείας. Σε μια εποχή που τα παιδιά μας υποσιτίζονται και λιποθυμούν στις αίθουσες διδασκαλίας, που υπάρχουν χιλιάδες κενές αίθουσες από δασκάλους και καθηγητές, που δεν υπάρχει σε πολλά σχολεία θέρμανση και που σε αρκετά από αυτά η υγρασία “τρυπάει” τα κορμιά των Ελληνόπουλων.

Ο “Έλληνας” υπουργός που αμφισβήτησε τη γενοκτονία των Ποντίων.

Έτσι, αφού έλυσε όλα τα προβλήματα της σχολικής κοινωνίας, θεώρησε σκόπιμο να ασχοληθεί και με την μη ύπαρξη της Γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού, ξεπερνώντας σε μισαλλοδοξία τους υμνητές του Κεμαλισμού και της Τούρκικης προπαγάνδας! Τόλμησε να αμφισβητήσει τη γενοκτονία των Ποντίων συντασσόμενος απόλυτα με την επίσημη θέση της Τουρκίας. Αυτό το πολιτικό απολειφάδι που ως “γκρίζος λύκος” “χτύπησε” με τις προ καιρού δηλώσεις του. Και ξεσήκωσε εναντίον του τον απανταχού Ελληνισμό, αλλά κυρίως έσπειρε την οργή στον Ποντιακό στοιχείο. Αυτός λοιπόν, ο αγύρτης και ανιστόρητος πολιτικός, είναι σήμερα Υπουργός Παιδείας, το επαναλαμβάνω μπας και το εμπεδώσουμε!!

Χειρότερος όλων των προηγούμενων υπουργών Παιδείας.

Ωστόσο, αυτό το πολιτικό ανδράποδο που περιφέρεται στον κόσμο μας με προβιά ανθρώπου, είναι χειρότερος των προκατόχων του στο συγκεκριμένο υπουργείο, όπως της Μαριέττας Γιαννάκου της ΝΔ, η οποία με τις μεταρρυθμίσεις της προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις στην εκπαιδευτική κοινότητα, αλλά ταυτόχρονα ξεσήκωσε και όλη την ελληνική κοινωνία με τη συγγραφή του βιβλίου Ιστορίας της ΣΤ΄ Δημοτικού, όταν μετέτρεψε τη σφαγή των Ελλήνων στο λιμάνι της Σμύρνης, σε “συνωστισμό ανθρώπων”. Ή όπως, της Άννας Διαμαντοπούλου του ΠΑΣΟΚ, που με τις παρεμβάσεις της, στα βιβλία, σε όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης, έγινε το μαύρο πρόβατο της Κοινωνίας μας, προεξέχουσας της απαράδεκτης αναφοράς του βιβλίου Ιστορίας της Γ΄ Λυκείου, όπου υπάρχει χάρτης που αναφέρει το ψευδοκράτος των Σκοπίων με το όνομα “Μακεδονία”.

Ο Φίλης και η αναρχο-παρέα του συνεχίζουν το δολοφονικό έργο τους.

Αλλά αυτή η μπολσεβίκικη κυβέρνηση των αναρχοάπλυτων δεν σταματά στα Εθνικά θέματα . Μισούν θανάσιμα την Ορθοδοξία και τον Ελληνισμό και έχουν αποφασίσει να τους επιφέρουν θανάσιμα χτυπήματα μέχρι του τελειωτικού που θα επιφέρει και τον θάνατο.
Έτσι, αυτοί οι νέο-γενίτσαροι του υπουργείου Παιδείας, λίγο πριν ανοίξουν οι σχολικές αίθουσες αποφάσισαν με εγκύκλιο (2016-2017 αριθ. Πρωτ. 139808/Δ1/31-816) να καταργήσουν την πρωινή προσευχή και την έπαρση της ελληνικής Σημαίας.
Αυτός ο αγράμματος υπουργός Παιδείας, συντασσόμενος απόλυτα με το σχέδιο υλοποίησης της Παγκοσμιοποιήσεως, εκτελεί χωρίς φόβο και πάθος την αποκαθήλωση των Ιερών και Οσίων του Έθνους μας. Χωρίς τσίπα, χωρίς ενοχές, χωρίς καμιά ευαισθησία. Άλλωστε, που να τα εύρη όλα αυτά;

Η επάρατη Μεταπολίτευση δηλητηρίασε την Κοινωνία μας.

Κάποιες δεκαετίες πίσω – όχι και τόσο μακρινές – ο Δάσκαλος “έχτιζε” στα ελληνικά σχολεία τον Πατριωτισμό των Ελλήνων. Εμφυσούσε στα ελληνόπουλα τα λόγια του Κολοκοτρώνη: “αγωνιστήκαμε για την ελευθερία της Ελλάδος μας, πρώτα υπέρ της Πίστεως και κατόπιν υπέρ της Πατρίδος”. “Έχτιζε” ήθος στους ελληνόπαιδες και τους έδινε ως παρακαταθήκη την τήρηση των εθίμων του Γένους μας.
Δυστυχώς, όλα αυτά στην επάρατη Μεταπολίτευση άρχισαν να φθίνουν.
Ο Συνδικαλισμός κυρίευσε τα σχολειά μας και δηλητηρίασε την Παιδεία μας.
Οι διάφορες συνδικαλιστικές οργανώσεις της μαθητικής και πανεπιστημιακής κοινότητας, αδιαφορούσαν για όλα αυτά που συντελούνταν στα σχολεία και τα πανεπιστήμια. Αδιαφορούσαν όταν καταστρέφονταν αίθουσες σχολείων. Όταν πυρπολούνταν και καίγονταν πανεπιστήμια. Όταν καταστρεφόταν ιστορικό και εκπαιδευτικό υλικό των Ανωτάτων Ιδρυμάτων της χώρας μας.

Τι θα κάνει η σχολική και πανεπιστημιακή Κοινότητα;

Σε όλα αυτά η σχολική και πανεπιστημιακή Κοινότητα σιωπούσε.
Γιατί, δεν είχαν το χρόνο οι διάφορες συνδικαλιστικές οργανώσεις δασκάλων και καθηγητών να ασχοληθούν με αυτά τα θέματα. Ασχολούνταν με τα του οίκου τους και μόνο. Δηλαδή, μόνο για την ευμάρεια της τσέπης τους. Αποπροσανατόλισαν το σκήνωμά τους από τον “δρόμο” τους. Μετάλλαξαν τους εαυτούς τους εσωτερικά και εξωτερικά. Πούλησαν – πρώτοι αυτοί – την ψυχή τους στο διάβολο. Από σεβάσμια πρόσωπα της νεολαίας, μετατράπηκαν σε Δημόσιους υπαλλήλους της καρπαζιάς.
Ωστόσο, σήμερα που ο κόμπος έφτασε στο χτένι, από τη στιγμή που και η Παιδεία διαλύεται και η “αριστερή” μπολσεβίκικη κυβέρνηση βάζει βαθειά το χέρι στο παντελόνι τους, τι θα πράξουν;
Θα αντιδράσουν; Θα φωνάξουν; Θα διαδηλώσουν; Θα βγάλουν καυστικές ανακοινώσεις ή θα σιωπήσουν για άλλη μια φορά;
Κύριοι ξυπνήστε, πάρτε την Πατρίδα στα χέρια σας και όλος ο ελληνικός λαός θα συνταχθεί μαζί σας!!
Κλείστε τα σχολεία, τα πανεπιστήμια, πλημμυρίστε το Σύνταγμα!!
Ο λαός μας ζητάει μια σπίθα που θα ανάψει τη φωτιά του ξεσηκωμού!!
Να τους υπενθυμίσετε ότι καταπατούν το Σύνταγμα των Ελλήνων. Που έχει ως θεμελιακές κολόνες του οικοδομήματος Ελλάδα, την προάσπιση του Έθνους μας και τη διαφύλαξη της Ορθοδόξου Πίστεώς μας!!
Που χάθηκε ο Αρχιεπίσκοπος;

Δεν θα περίμενα τίποτε περισσότερο από τον Αρχιεπίσκοπο της Ελλαδικής Εκκλησίας, πέραν της αφωνίας του! Τι να περιμένω άλλωστε, από εκείνον τον ασεβή και δουλοπρεπή που προσήλθε στο λιμάνι του Πειραιά για να επισκεφθεί τις χιλιάδες Μουσουλμάνους που είχαν πραγματοποιήσει την κατάληψή του, αφαιρώντας από το φθαρτό σώμα του τον Τίμιο Σταυρό της Ορθοδοξίας μας;
Όταν πρώτος αυτός ασεβεί κατά των Ιερών και Οσίων της φυλής μας, τι να περιμένεις από τους κομμουνιστο-συμμορίτες Συριζαίους και τους μεταλλαγμένους δεξιούς των “Εξαρτημένων Ελλήνων”;

Θα πρέπει να γνωρίζετε, όλοι!

Πάντως όλοι θα πρέπει να γνωρίζετε ότι, τουλάχιστον η Ιστορία θα σας κρίνει πάρα μα πάρα πολύ σκληρά.
Και επιπλέον, να γνωρίζετε ότι αυτό το Έθνος, θα συνεχίσει να ζει και να φωτίζει την Οικουμένη με το ανέσπερο φως του και τις διαχρονικές αξίες του!!
Από τη στιγμή που δεν το μετάλλαξαν βάρβαροι και βάρβαροι, εσάς θα φοβηθεί;
Απλά θα είσαστε μια μουτζούρα στην μακραίωνη ιστορία αυτού του Έθνους, που σύντομα θα βρεθεί η γομολάστιχα για να σας σβήσει!!
Σύντομα, πολύ σύντομα!!!

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail