Ο Ερντογάν είδε το Ρότσιλντ στην Νέα Υόρκη ενώ την ίδια ώρα η εφημερίδα του έγραφε ότι είναι εχθρός της Τουρκίας

Μελίνα Κονταξή

Κανένας δικτάτορας δε θα έχει μέλλον αν εμφανίζεται ως δικτάτορας που καταστρατηγεί τα πιο βασικά δικαιώματα των πολιτών. Πρέπει να υπάρχει αιτία και αν δεν υπάρχει να κατασκευαστεί.

Ο Χίτλερ ήταν ο πρώτος διδάξας και ο Ερντογάν άξιος μαθητής.

Ενώ συναντήθηκε με τον Τζέιμς Ρότσιλντ στην Νέα Υόρκη, εφημερίδα του έγραψε ότι η οικογένεια Ρότσιλντ είναι εχθρός της Τουρκίας.

Συνομωσίες υπάρχουν, ποτέ δε δημοσιεύονται ούτε σε συστημικά ούτε σε δήθεν αντισυστημικά ΜΜΕ, μαθαίνονται πάντα όταν είναι αργά.

Κανένας Γερμανός εργάτης που πίστεψε τον Χίτλερ δεν ήξερε τις σχέσεις του με το Γερμανικό κεφάλαιο.

Κανένας δεν έσωσε τον εκλεγμένο δημοκρατικά πρωθυπουργό του Ιράν Μόσαντεκ, ούτε η Σοβιετική Ένωση, από το πραξικόπημα της CIA το 1953.

Η πραγματικότητα δεν είναι παραμύθι να υπάρχει μια δύναμη του κακού και μία του καλού, είναι πολύ πιο γκρίζα και μόνο χειραγωγημένες μάζες -που δεν περιορίζονται στους οπαδούς του Ερντογάν- δεν μπορούν να το αντιληφθούν.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail