Ακούστε τι λέει ο Χρήστος Γιανναράς και θα καταλάβετε γιατί είμαστε καταδικασμένοι

Μόνο με μικρές «επαναστάσεις» αξιοκρατίας στο δημόσιο και τομών παιδείας, υπάρχει η ελπίδα να αρχίσει η μεταβολή ενός κλίματος σήψης στην Ελληνική κοινωνία, για το οποίο υπεύθυνο είναι το πολιτικό σύστημα της κομματοκρατίας, είπε στον 9.84 ο καθηγητής Φιλοσοφίας Χρήστος Γιανναράς.

Ωπως είπε, η άποψη κάθε φορά να ψηφίζουμε τον επόμενο που λειτουργεί ως αντεστραμμένο είδωλο του προηγούμενου Πρωθυπουργού, δεν οδηγεί παρά σε ένα φαύλο κύκλο, διατήρησης των προνομίων πολιτικών μετριοτήτων. 

Από την κριτική του δεν ξέφυγε ούτε ο Πρωθυπουργός , ούτε ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, ενώ για έκανε λόγο και για απόλυτες μετριότητες αναφορικά με την εμφάνιση τμήματος της οικονομικής ελίτ στη υπόθεση του τηλεοπτικού τοπίου.

Ο Χρήστος Γιανναράς κάνει μια βαθιά τομή στην ελληνική κοινωνία και την πολιτική συμπεριφορά της προχωρώντας σε μια εξαιρετική ανάλυση που εξηγεί γιατί είμαστε καταδικασμένοι ως χώρα.

Μοιράσου στο Google Plus
Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον, κάντε κλικ εδώ
Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail.

Για γρήγορη και άμεση ενημέρωση ακολουθείστε μας στο Twitter και στο Google+.

loading...
loading...