Δεν πέφτει στην παγίδα (;) το Ιράν και προειδοποιεί για την εκεχειρία στη Συρία

photo Stratfor
Freepen.gr - "Το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού" για την Τεχεράνη η οποία καλωσόρισε μεν την κατάπαυση του πυρός στη Συρία, ωστόσο προσεγγίζει τη νέα αυτή εξέλιξη με προβληματισμό.

Συγκεκριμένα ο πρέσβης του Ιράν στη Δαμασκό Mohammad-Reza Raouf Sheibani σε δηλώσεις του στο ιρανικό πρακτορείο ειδήσεων IRNA υποστήριξε ότι η νέα εκεχειρία δε θα πρέπει να αποβεί προς όφελος των τρομοκρατικών δυνάμεων.

Αρκεί να θυμίσουμε αναλύσεις της Freepen.gr όπου αποδεικνυόταν εμπεριστατωμένα πως η προηγούμενη εκεχειρία πριν λίγους μήνες σε συνδυασμό με τη μερική ρωσική απαγκίστρωση απέβη προς όφελος των διάφορων τρομοκρατικών ομάδων και ενώ οι ισορροπίες είχαν πλέον αλλάξει δραματικά σε βάρος τους. 

ο ιρανός πρέσβης Mohammad-Reza Raouf Sheibani


Ο Sheibani τόνισε ότι το Ιράν «υποστηρίζει την κατάπαυση του πυρός και οποιαδήποτε μέτρα που θα οδηγήσουν στον τερματισμό της αιματοχυσίας στη Συρία».

Ωστόσο συνέστησε στη συριακή κυβέρνηση να παραμείνει "επιφυλακτική" για την κατάπαυση του πυρός, καθώς αυτής της μορφής οι συμφωνίες έχουν αποδειχθείευάλωτες και πως εύκολα καταρρέουν.

Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.
on 9:46 μ.μ.. Filed under , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

2010 Freepen.gr 2011 - BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Provided by Free Blogger template.