Συγκλονιστικό βίντεο - Ο Βέλιος φοβήθηκε μη τον κάνει καλά η Παναγία και μετά δε θα ήξερε τι να πει!

Freepen.gr - Το βίντεο που ακολουθεί είναι συγκλονιστικό. Φανερώνει το πείσμα του ανθρώπου απέναντι στο Δημιουργό Του ακόμη και την ύστατη στιγμή και έρχεται να επιβεβαιώσει ένα πρόσφατο άρθρο στη Freepen.gr ως προς την τραγικότητα να φεύγει κανείς δίχως Θεό κι ελπίδα μέσα του.

Ο Αλέξανδρος Βέλιος διηγείται πως κάποιοι φίλοι του στη Μάνη του μίλησαν το καλοκαίρι για ένα Μοναστήρι στο οποίο υπάρχει μια εικόνα της Παναγίας μέσω της οποίας η Θεοτόκος είχε θαυματουργήσει πολλές φορές χαρίζοντας την υγεία σε ανίατους.

Ο Βέλλιος δεν αρνήθηκε να πάει μόνο γιατί απλά δεν πιστεύει, αλλά:

«Κι αν υπάρξει θαύμα; Τι θα λέω; Πως θα δικαιολογήσω το θαύμα στη ζωή μου με βάση τα πιστεύω μου;». 

Ο γνωστός δημοσιογράφος προτίμησε να φύγει αντί να...το ρισκάρει. Ενώ δέχεται την πιθανότητα να έχει κάνει λάθος, διάλεξε να παραμείνει σε αυτό. Ωστόσο δέχθηκε να του γίνει θρησκευτική κηδεία, η οποία το πως έγινε στην περίπτωσή του, είναι ένα άλλο ερώτημα.

Πολύ φοβόμαστε πως τώρα θα ήθελε πολύ να είχε επισκεφθεί την Παναγία, που ίσως μέσω των φίλων του, του χτύπησε την πόρτα. Όλοι κάνουμε τις επιλογές μας.

Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.
on 10:06 π.μ.. Filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

2010 Freepen.gr 2011 - BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Provided by Free Blogger template.