Συγκλονιστικό βίντεο - Ο Βέλιος φοβήθηκε μη τον κάνει καλά η Παναγία και μετά δε θα ήξερε τι να πει!

Freepen.gr - Το βίντεο που ακολουθεί είναι συγκλονιστικό. Φανερώνει το πείσμα του ανθρώπου απέναντι στο Δημιουργό Του ακόμη και την ύστατη στιγμή και έρχεται να επιβεβαιώσει ένα πρόσφατο άρθρο στη Freepen.gr ως προς την τραγικότητα να φεύγει κανείς δίχως Θεό κι ελπίδα μέσα του.

Ο Αλέξανδρος Βέλιος διηγείται πως κάποιοι φίλοι του στη Μάνη του μίλησαν το καλοκαίρι για ένα Μοναστήρι στο οποίο υπάρχει μια εικόνα της Παναγίας μέσω της οποίας η Θεοτόκος είχε θαυματουργήσει πολλές φορές χαρίζοντας την υγεία σε ανίατους.

Ο Βέλλιος δεν αρνήθηκε να πάει μόνο γιατί απλά δεν πιστεύει, αλλά:

«Κι αν υπάρξει θαύμα; Τι θα λέω; Πως θα δικαιολογήσω το θαύμα στη ζωή μου με βάση τα πιστεύω μου;». 

Ο γνωστός δημοσιογράφος προτίμησε να φύγει αντί να...το ρισκάρει. Ενώ δέχεται την πιθανότητα να έχει κάνει λάθος, διάλεξε να παραμείνει σε αυτό. Ωστόσο δέχθηκε να του γίνει θρησκευτική κηδεία, η οποία το πως έγινε στην περίπτωσή του, είναι ένα άλλο ερώτημα.

Πολύ φοβόμαστε πως τώρα θα ήθελε πολύ να είχε επισκεφθεί την Παναγία, που ίσως μέσω των φίλων του, του χτύπησε την πόρτα. Όλοι κάνουμε τις επιλογές μας.





Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail