Ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις - Ανασχηματισμό και αφαίρεση βαριδίων προαναγγέλλει ο Γ. Τσίπρας - Για ποιους χτυπά η καμπάνα;

Freepen.gr - Ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις προλέγει ο ξάδερφος του πρωθυπουργού και Γ.Γ. Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων του υπουργείου Εξωτερικών Γιώργος Τσίπρας σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Τα Νέα» με επικείμενο ανασχηματισμό:

«Χρειάζονται περισσότερες συνέργειες και μεγαλύτερος συντονισμός του κυβερνητικού έργου ίσως και με θεσμικό τρόπο. Μαζί με την αλλαγή προσώπων, κάτι τέτοιο θα δώσει περισσότερη ομοιογένεια και θα αφαιρέσει βαρίδια»

Και προσθέτει:

«Υπάρχει πλήθος έντιμων, συγκροτημένων και ικανών ανθρώπων, οι περισσότεροι όχι και τόσο επώνυμοι, στελέχη εντός και εκτός ΣΥΡΙΖΑ που μπορούν να στελεχώσουν θέσεις στην κυβέρνηση και αλλού, να δώσουν πιο ουσιαστικά αποτελέσματα, να συνεργάζονται περισσότερο, να εφαρμόζουν καλύτερα την πολιτική μας, ιδιαίτερα στη Δημόσια Διοίκηση που πάσχει»

Από τις δηλώσεις του κ. Τσίπρα προκύπτουν τρία συμπεράσματα:

1. Επίκειται ανασχηματισμός
2. Για ποιους χτυπά η καμπάνα; Ποια είναι τα βαρίδια;
3. Η αναφορά στην καλύτερη εφαρμογή της πολιτικής σημαίνει παραδοχή πως η μέχρι σήμερα πορεία δεν είναι ικανοποιητική.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail