Με αυτούς τους νέους πυραύλους και το Ναύαρχο Κουζνέτσοφ η Ρωσία σκοπεύει να εξατμίσει τους ισλαμιστές

Freepen.gr -  Το Νοέμβριο αναμένεται στα ανοικτά των συριακών ακτών το ρωσικό αεροπλανοφόρο "Ναύαρχος Κουζνέτσωφ" το οποίο θα φέρει πολεμικά αεροσκάφη τύπου Su-33 και MiG-29K/KUB καθώς επίσης και τα ελικόπτερα Ka-52K Katran.

Σύμφωνα με πηγές του RBTH είναι πολύ πιθανό να δοκιμαστούν οι νέοι πύραυλοι τύπου X-38 σε συνθήκες μάχης στο τέλος του 2016:

"Ενισχύουμε την αεροπορική μας δύναμη και φέρνουμε στην περιοχή εντελώς καινούρια μέσα καταστροφής. Τα MiG-29K θα χρησιμοποιήσουν ένα νέο τύπο πυραύλου, τον X-38 για να εξουδετερώσουν τους αντάρτες".

Η ίδια πηγή του RBTH αναφέρει ότι αντίστοιχα, τα Su-33 θα φέρουν το SVP-24, ένα νέο σύστημα ακρίβειας στόχευσης για μη τηλεκατευθυνόμενους πυραύλους.

Το SVP-24 επιτρέπει να αυξηθούν τα επίπεδα ακριβείας των χτυπημάτων και να αποφευχθούν τυχόν απώλειες αμάχων.

Το σύστημα ρυθμίζει το ίχνος πτήσης βασιζόμενο στη θέση του αεροσκάφους και τις παραμέτρους της πτήσης.  

Ως αποτέλεσμα, η απόκλιση από το στόχο δεν υπερβαίνει τα 1-2 μέτρα.
Την ίδια στιγμή, το SVP-24 δεν είναι τίποτε άλλο παρά μόνο μια-δυο επιπλέον μονάδες που θα εγκατασταθούν ως μέρος της συνολικής αεροηλεκτρονικής του αεροσκάφους.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail