Γεροβασίλη - Την είπε στα κανάλια που δεν κάλυψαν τη...φιέστα της κυβέρνησης στο Ζάππειο

Freepen.gr - Η δήλωση της κυβερνητικής εκπροσώπου, Ολγας Γεροβασίλη, για το τι επέλεψαν να μεταδώσουν οι ιδιωτικοί τηλεοπτικοί σταθμοί κατά τη χθεσινή ημέρα της Συνόδου των χωρών του Νότου φανερώνει είτε έναν πρωτοφανη κομπλεξισμό είτε τις πραγματικές προθέσεις της κυβέρνησης στον τομέα της ενημέρωσης.

Η κ. Γεροβασίλη λοιπόν η οποία κλείνει σε λίγο καιρό τα κανάλια, τώρα τα ψέγει:

«Η Σύνοδος Μεσογειακών Κρατών της ΕΕ, η οποία βρέθηκε στο επίκεντρο του διεθνούς ενδιαφέροντος, μάλλον δεν αποτελεί σημαντική είδηση για τους ιδιωτικούς τηλεοπτικούς σταθμούς, αφού, προφανώς, δεν είναι συμβατή με την εικόνα καταστροφολογίας, που συστηματικά προβάλλουν για τα πεπραγμένα της κυβέρνησης» 

«Κανένας ιδιωτικός τηλεοπτικός σταθμός δεν διέκοψε το πρόγραμμά του, για να προβάλλει τις δηλώσεις δύο Προέδρων Δημοκρατίας και τεσσάρων πρωθυπουργών».

«Προφανώς, αντίθετη άποψη είχαν οι 226 διαπιστευμένοι δημοσιογράφοι και τεχνικοί, από τους οποίους οι 145 από ξένα ΜΜΕ, που βρέθηκαν στο Ζάππειο για την κάλυψη της Συνόδου, η οποία είχε ισχυρότατο διεθνή αντίκτυπο. Φαίνεται ότι τα ιδιωτικά κανάλια έχουν διαφορετική αντίληψη για το ποιο γεγονός είναι άξιο μετάδοσης και ποιο όχι, και προτίμησαν να παίζουν επαναλήψεις και εκπομπές μαγειρικής».

Για να είμαστε πάντως ειλικρινής όπως απέδειξαν οι εξελίξεις στο Eurogroup και δεδομένου ότι Τσίπρας, Αναστασιάδης, Ολάντ και πιθανότατα και ο Ρέντσι είναι τελειωμένοι πολιτικά, μάλλον δεν είχε κάποιο νόημα αυτή η Σύνοδος.

Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.
on 9:15 π.μ.. Filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

2010 Freepen.gr 2011 - BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Provided by Free Blogger template.