Σφοδρή μάχη στην Παλμύρα - Στρατός και ρωσικά επιθετικά ελικόπτερα απέκρουσαν μεγάλη επίθεση των τζιχαντιστών

Freepen.gr - Το Ισλαμικό Κράτος πραγματοποίησε μεγάλη επίθεση στην ανατολική επαρχία της Παλμύρας (Tadmur) το Σάββατο με στόχο αμυντικές θέσεις του Συριακού Στρατού σε στρατηγική σημασίας αγροτικές αποθήκες.

Η ISIS άρχισε την επίθεση με έφοδο στο Qasr Al-Habr στην ανατολική επαρχία της Χομς, η οποία τελικά οδήγησε σε σφοδρή μάχη και απόκρουσή της από την 11η τεθωρακισμένη μεραρχία του στρατού.

Μετά την επίθεση στο Qasr Al-Habr, η ISIS εξαπέλυσε δεύτερη ισχυρή επίθεση στα αγροτικά σιλό προσπαθώντας να σπάσει τις αμυντικές γραμμές των Σύριων.

Ωστόσο, δεν ήταν σε θέση να διεισδύσουν.

Σύμφωνα με μια στρατιωτική πηγή, ρωσικά επιθετικά ελικόπτερα υποστήριξαν από αέρος τις επίγειες δυνάμεις βοηθώντας να καταστραφούν ολοσχερώς κατά τη διάρκεια της μάχης τεθωρακισμένα οχήματα που ανήκαν στην τρομοκρατική ομάδα.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail