Χαστούκι στο πανηγύρι των Ολυμπιακών των εταιρειών από τη Δήμαρχο Ρώμης: «Δε θέλω τους Αγώνες στην πόλη μου»

Freepen.gr - Η Ρώμη απέσυρε την υποψηφιότητα της από τη διεκδίκηση των Ολυμπιακών αγώνων του 2024, όπως ανακοίνωσε σήμερα η νέα δήμαρχος της ιταλικής πρωτεύουσας, Βιρτζίνια Ράγκι

Η σχετική είδηση αναφέρεται σε μεγάλα διεθνή ΜΜΕ που μετέδωσαν σήμερα την απόσυρση της Ρώμης από τη διεκδίκηση των παρηκμασμένων Αγώνων που ουδεμία σχέση έχουν με το όνομά τους αλλά πλέον εξαρτώνται από σπόνσορες και "χτισμένες" σε πολλές περιπτώσεις επιδόσεις.

Η Βιρτζίνια Ράτζι, μέλος του Κινήματος Πέντε Αστέρων, το οποίο είχε μια αξιωσημείωτη παρουσία στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές της γειτονικής Ιταλίας, ήταν εξαρχής σκεπτική απέναντι στις δυνατότητες της Ρώμης να διοργανώσει τους Αγώνες, λέγοντας ότι η ήδη υπερχρεωμένη αιώνια πόλη δεν μπορεί να αντιμετωπίσει τις δαπάνες που επιβάλλεται να γίνουν.

Η Αθήνα το 1997 είχε την ατυχία ο τότε Δήμαρχος της, Δημήτρης Αβραμόπουλος να μην επιδείξει την αντίστοιχη υπεύθυνη στάση με τη σημερινή Δήμαρχο της Ρώμης.

Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.
on 12:30 μ.μ.. Filed under , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

2010 Freepen.gr 2011 - BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Provided by Free Blogger template.