Χαστούκι στο πανηγύρι των Ολυμπιακών των εταιρειών από τη Δήμαρχο Ρώμης: «Δε θέλω τους Αγώνες στην πόλη μου»

Freepen.gr - Η Ρώμη απέσυρε την υποψηφιότητα της από τη διεκδίκηση των Ολυμπιακών αγώνων του 2024, όπως ανακοίνωσε σήμερα η νέα δήμαρχος της ιταλικής πρωτεύουσας, Βιρτζίνια Ράγκι

Η σχετική είδηση αναφέρεται σε μεγάλα διεθνή ΜΜΕ που μετέδωσαν σήμερα την απόσυρση της Ρώμης από τη διεκδίκηση των παρηκμασμένων Αγώνων που ουδεμία σχέση έχουν με το όνομά τους αλλά πλέον εξαρτώνται από σπόνσορες και "χτισμένες" σε πολλές περιπτώσεις επιδόσεις.

Η Βιρτζίνια Ράτζι, μέλος του Κινήματος Πέντε Αστέρων, το οποίο είχε μια αξιωσημείωτη παρουσία στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές της γειτονικής Ιταλίας, ήταν εξαρχής σκεπτική απέναντι στις δυνατότητες της Ρώμης να διοργανώσει τους Αγώνες, λέγοντας ότι η ήδη υπερχρεωμένη αιώνια πόλη δεν μπορεί να αντιμετωπίσει τις δαπάνες που επιβάλλεται να γίνουν.

Η Αθήνα το 1997 είχε την ατυχία ο τότε Δήμαρχος της, Δημήτρης Αβραμόπουλος να μην επιδείξει την αντίστοιχη υπεύθυνη στάση με τη σημερινή Δήμαρχο της Ρώμης.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail