Έσκαψαν, διείσδυσαν, παγίδευσαν, έφυγαν και τους τίναξαν στον αέρα

Freepen.gr - Η επίλεκτη ομάδα Qassem του Αραβικού Στρατού της Συρίας υπό την καθοδήγηση του διοικητή τομέα, στρατηγού Ghassan Taraf, διηξήγαγε μια εντυπωσιακή επιχείρηση στη Βιομηχανική Περιοχή Al-Sina'a στο Ντέιρ Εζόρ πίσω από τις γραμμές της ISIL.

Συγκεκριμένα οι Qassem έσκαψαν τρία υπόγεια τούνελ κάτω από τις θέσεις του ισλαμικού κράτους στο Al-Sina'a, τα οποία παγίδευσαν με εκρηκτικά.

Το αποτέλεσμα ήταν εντυπωσιακό καθώς κατεστράφησαν πολλά από χαρακώματα της τρομοκρατικής ομάδας, εξοπλισμός ενώ σκοτώθηκαν δεκάδες τζιχαντιστές μεταξύ των οποίων πολλοί ξένοι από τη Σαουδική Αραβία, το Μαρόκο, την Αίγυπτο, το Ιράκ, και το Ουζμπεκιστάν.

Μετά τις βομβιστικές επιθέσεις, οι Qassem εισέβαλαν στις άμυνες του ισλαμικού κράτους και κατέλαβαν ένα μεγάλο κομμάτι του εδάφους μεταξύ Al-Sina'a και της νήσου Σακρ μετά από μια σκληρή μάχη.

Σύμφωνα με μια στρατιωτική πηγή από την Qassem, κατάφεραν να θέσουν υπό τον έλεγχό τους κύριες βιομηχανικές δομές του ισλαμικού κράτους ενώ οι τρομοκράτες οπισθοχώρησαν κατά μήκος του Ευφράτη.

Αυτή ήταν άλλη μια επιχείρηση με βάση το νέο δόγμα που ακολουθεί ο Συριακός Στρατός σύμφωνα με το οποίο σχεδιάζονται και υλοποιούνται χειρουργικά χτυπήματα σε στρατηγικούς στόχους μεγιστοποιώντας την καταστροφή των εχθρικών δυνάμεων.

Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.
on 8:44 π.μ.. Filed under , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

2010 Freepen.gr 2011 - BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Provided by Free Blogger template.