Μήπως ΑΥΤΗ ήταν η δουλειά που έκανε ο Σαββίδης στη δημοπρασία;

Του Στρατή Μαζίδη

Οι δηλώσεις του Ιβάν Σαββίδη σε σχεδόν χαρούμενο ύφος με το πέρας της δημοπρασίας των τηλεοπτικών αδειών ότι «έκανε τη δουλειά του» και λυπάται που ο Αλαφούζος θα πληρώσει τόσα λίγα, προβλημάτισαν αρκετό κόσμο.

Ποια δουλειά έκανε ο Σαββίδης; Ποιος του την ανέθεσε; Η δικαιοσύνη ενδεχομένως οφείλει να παρέμβει.

Ωστόσο υπάρχει και μια άλλη ανάγνωση. Είχαμε σημειώσει στη Freepen.gr πως αν ο Σαββίδης είχε πράγματι 60 εκ. ευρώ προς διάθεση, μπορούσε να δώσει τα μισά ώστε να κάνει τον ΠΑΟΚ πανίσχυρο, να ανοίξει μια διαδικτυακή συνδρομητική πλατφόρμα για την ομάδα και να αποκτήσει όση ισχύ χρειάζεται.

Αν όμως δεν έχεις ή δε θέλεις να διαθέσεις τόσα χρήματα αλλά υπάρχει απόσταση από τον ανταγωνισμό, τότε μπορείς να κάνεις κάτι άλλο. Να τραβήξεις τον αντίπαλο σε ένα αγώνα εξόδων, όπως κάποτε ήταν ο πόλεμος των άστρων.

Ποιοι διεκδικούσαν μεταξύ άλλων άδειες; Ο ΠΑΟ και ο ΟΣΦΠ.

46 εκ. ευρώ θα πρέπει να σκάσει ο πρώτος και ο βασικός αντίπαλος, ο δεύτερος κοντά στα € 75 εκ. και μάλιστα σε μια χρονιά όπου υπέστη συντριπτικό οικονομικό πλήγμα με τον αποκλεισμό από τους ομίλους στο Champions League.

Εν πάση περιπτώσει για να μη φλυαρούμε. Στη συμπεριφορά Σαββίδη υπάρχει και η ποδοσφαιρική ανάγνωση. Αν θες να νικήσεις τους αντιπάλους σου, ένας από τους πιθανούς τρόπους είναι και η οικονομική τους φθορά. Όσο και να 'χει, Αλαφούζος και Μαρινάκης την υπέστησαν.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail