Καρντάσιαν ντύσιμο και Ελληνας αφυπνισμένος

Της Μελίνας Κονταξή
Ιστορικός - Δρ Βαλκανικού Πολιτισμού

Η Κιμ Καρντάσιαν είναι μια τηλεπερσόνα και βγάζει λεφτά από αυτό. Η επαγγελματική δραστηριότητα της είναι επιλογή της και μπράβο της που κερδίζει λεφτά από αυτό που κάνει. Δεν παριστάνει κάτι που δεν είναι, και παρ όλα αυτά δεν έχει ξεχάσει την εθνική της καταγωγή.

Με ολοσέλιδη καταχώρηση της στην εφημερίδα New York Times απαντάει σε ολοσέλιδη καταχώρηση στην εφημερίδα Wall Street Journal τον Απρίλιο η οποία αρνούνταν την Αρμενική γενοκτονία.

Στην καταχώρηση της η Καρντάσιαν κατακεραυνώνει την Wall Street Journal γράφοντας ότι είναι ντροπή μια αξιόπιστη εφημερίδα μεγάλης κυκλοφορίας να κερδοσκοπεί από την γενοκτονία. Ζητά, η Τουρκία να λογοδοτήσει για την γενοκτονία και οι ΗΠΑ να την αναγνωρίσουν.

Κάποια κορίτσια θα επιλέξουν να γίνουν ‘‘Καρντάσιαν’’ όπως κάποια θέλησαν να γίνουν Κορομηλά ή Μενεγάκη. Μακάρι ότι και να επιλέξουν τα παιδιά για το μέλλον τους, να μην κλέψουν, να μην εκμεταλλευτούν τους πιο αδύναμους και να μην ξεχάσουν ποτέ την εθνική τους καταγωγή και το δίκιο (όταν δεν είναι υποχρεωμένοι να τα θυμούνται) και να μην σταματήσουν να αγωνίζονται για αυτά, όπως η κενή -σε εισαγωγικά- τηλεπερσόνα Καρντάσιαν.

Το τι φοράει και δεν φοράει κάποιος αφορά τον ίδιο, τους δικούς του, και τους δημοσιογράφους μόδας. Το ποιος θυμάται ποιος είναι και δεν σταματάει να το φωνάζει και να διεκδικεί με τον τρόπο του το δίκιο, θα έπρεπε να αποτελέσει παράδειγμα για όλους, ειδικά για όσους θέλουν να λέγονται αφυπνισμένοι.

Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.
on 7:32 μ.μ.. Filed under , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

2010 Freepen.gr 2011 - BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Provided by Free Blogger template.