Τατσόπουλος: «Ο Μητσοτάκης δεν έχει απαλλαγεί από αυτούς τους μαλ@κες» – Να διώξουμε αυτούς τους "ηλίθιους" που κυβερνούν


Freepen.gr - Πυρ κατά πάντων άνοιξε ο συγγραφέας, τ. βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και υποψήφιος με το Ποτάμι, Πέτρος Τατσόπουλος σε τοποθέτησή του κατά τη διάρκεια εκδήλωσης όπου στάθηκε στην ανάγκη δημιουργίας κοινού ευρωπαϊκού μετώπου.

Ιδιαίτερα επικριτικός υπήρξε απέναντι στον αρχηγό της ΝΔ, Κυριάκο Μητσοτάκη λέγοντας ότι δεν έχει πράξει όλα όσα θα ήλπιζε κανείς:

«Ο Μητσοτάκης δεν έχει κάνει τα θαρραλέα βήματα που περιμένουμε οι περισσότεροι. Δεν έχει απαλλαγεί από αυτούς τους μαλ@κες…Φεύγουνε μόνοι τους»

Και προσθέτει ότι «μπορεί να νιώθει και σώγαμπρος. Φιλοξενούμενος σε αυτό το κόμμα»

Ωστόσο στράφηκε και κατά της σημερινής κυβέρνησης αλλά και τμήματος του εκλογικού σώματος σχολιάζοντας:

«Δε θα διώξουμε τους ηλίθιους αν δεν πάρουμε την πλειοψηφία; Πως παίρνεις την πλειοψηφία από ένα εκλογικό σώμα που πιθανόν να αγαπάει τους ηλίθιους, διότι είναι ηλίθιο και το ίδιο;»

Δείτε το βίντεο:


Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail