ΜΠΑΣΑΡ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ - «Κωνσταντινούπολη και όχι Ισταμπούλ!», η εντολή του Ασαντ για τα σχολικά βιβλία

Freepen.gr - Ο πρόεδρος της Συρίας, Μπασάρ Αλ Άσαντ, έδωσε εντολή ώστε από τη νέα σχολική χρονιά, 2016-2017, στα σχολικά ιδρύματα που βρίσκονται στα ελεύθερα τμήματα της χώρας, δηλαδή όλα τα μεγάλα αστικά κέντρα, να καταργηθεί η τουρκική ονομασία της Κωνσταντινούπολης.

Επιπλέον προχώρησε στην κατάργηση και του επιθέτου Φατίχ (κατακτητής – πορθητής) για τον Μωάμεθ Β, ο οποίος θα αποκαλείται απλώς Μεχμέτ (Μωάμεθ), ενώ η Αλωση της Κωνσταντινούπολης μετονομάζεται σε «είσοδος των Οθωμανών στην Πόλη σαν προσωρινό γεγονός!

Τέλος δεν παραλείπει να χαρακτηρίσει τους Οθωμανούς Τούρκους σαν ένα από τα χειρότερα είδη που πέρασαν στην ιστορία και ότι ο λαός του υπέφερε τα πάνδεινα από αυτούς!

Αυτά να τα βλέπουν οι εθελόδουλοι ηγέτες, νυν-πρώην και επόμενοι, που απέλασαν το 2012 την πρέσβειρα της Συρίας και συναγελάζονται με τους Τούρκους οι οποίοι σκοτώτουν εν ψυχρώ γυναικόπαιδα στα σύνορα.

Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.
on 1:42 μ.μ.. Filed under , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

2010 Freepen.gr 2011 - BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Provided by Free Blogger template.