ΜΠΑΣΑΡ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ - «Κωνσταντινούπολη και όχι Ισταμπούλ!», η εντολή του Ασαντ για τα σχολικά βιβλία

Freepen.gr - Ο πρόεδρος της Συρίας, Μπασάρ Αλ Άσαντ, έδωσε εντολή ώστε από τη νέα σχολική χρονιά, 2016-2017, στα σχολικά ιδρύματα που βρίσκονται στα ελεύθερα τμήματα της χώρας, δηλαδή όλα τα μεγάλα αστικά κέντρα, να καταργηθεί η τουρκική ονομασία της Κωνσταντινούπολης.

Επιπλέον προχώρησε στην κατάργηση και του επιθέτου Φατίχ (κατακτητής – πορθητής) για τον Μωάμεθ Β, ο οποίος θα αποκαλείται απλώς Μεχμέτ (Μωάμεθ), ενώ η Αλωση της Κωνσταντινούπολης μετονομάζεται σε «είσοδος των Οθωμανών στην Πόλη σαν προσωρινό γεγονός!

Τέλος δεν παραλείπει να χαρακτηρίσει τους Οθωμανούς Τούρκους σαν ένα από τα χειρότερα είδη που πέρασαν στην ιστορία και ότι ο λαός του υπέφερε τα πάνδεινα από αυτούς!

Αυτά να τα βλέπουν οι εθελόδουλοι ηγέτες, νυν-πρώην και επόμενοι, που απέλασαν το 2012 την πρέσβειρα της Συρίας και συναγελάζονται με τους Τούρκους οι οποίοι σκοτώτουν εν ψυχρώ γυναικόπαιδα στα σύνορα.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail