Οι προοπτικές μας περιορίζονται σε Τουρκία - Γκούλαγκ - Βασιλεία

Greek Spirit
22-9-2016

Ξέρετε ποια είναι η πραγματική αίτια που ακόμα και οι Τούρκοι μετά την άλωση της Κων/πολης το 1453 επέτρεψαν στους Χριστιανούς να παραμείνουν χριστιανοί , και γιατί αρχικά δεν ανάγκασαν τις λαϊκές μάζες να αλλαξοπιστήσουν με το ζόρι , παρά μόνο με ουσιαστικά κίνητρα - κυρίως υλικά - για να γίνουν μουσουλμάνοι?

Διότι οι εκάστοτε ηγεσίες , είτε πρόκειται για παλαιού τύπου αυτοκρατορικές , είτε σημερινού τύπου <<δημοκρατικές>> προτιμούν πάντα μια μάζα υπηκόων οι όποιοι θα πιστεύουν σε έναν θεό και σε ένα πλέγμα ηθικών αξιών που θα απορρέουν τη λατρεία αυτή, οι οποίες στο τέλος της ημέρας διαμορφώνουν πολίτες οι όποιοι διακατέχονται από αρχές, αρχές που σε κάθε περίπτωση και εστω προσχηματικά διαμορφώνουν χρηστά ήθη.

Δύσκολα θα βρει κάνεις σε κάποια απο τις υπάρχουσες θρησκείες διδάγματα τα όποια να προάγουν το έγκλημα, την αδικία, την εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο, την ανηθικότητα στον καθημερινό βίο. Όλες οι θρησκείες διεκδικούν για τον εαυτό τους την μοναδικότητα της αλήθειας καθεμία με την δικιά τη δόση υποκρισίας και ειλικρίνιας.

Η ελευθερία που επέδειξαν οι τούρκοι στη συνέχιση της λατρείας του Χριστού και του Τριαδικού θεού μπορεί να αναζητηθεί στο ρητό που λέει δεν πειράζεις κάτι που δουλεύει και η θεωρία ότι οι τούρκοι χρησιμοποίησαν τους χριστιανούς σαν φορολογικά υποζύγια είναι η σωστή και επιβεβαιώνει τα παραπάνω λεχθέντα.

Οι τούρκοι κατακτητές σε καμία περίπτωση δεν ήθελαν μια μάζα κατακτημένων ανθρώπων οι όποιοι δεν θα είχαν κανέναν θρησκευτικό,πνευματικό,ηθικό,ιδεολογικό φραγμό, οι όποιοι αποτελούσαν πλέον θηρία ανήμερα , υπάρξεις ασύνδετες με κάθε πνευματική και ηθική αξία οι οποίες τελικά θα στρέφονταν εναντίον των Τούρκων.

Βεβαία η ελληνική επανάσταση το 1821 είναι προϊόν της φιλικής εταιρείας και του μονάχου Παπαφλέσσα. Το πνευματικό και σε πολλές περιπτώσεις οικονομικό υπόβαθρο της επανάστασης ενισχύθηκε από την εκκλησία.

Πριν από 2 χρόνια σε μια σφυγμομετρηση που έγινε στην Γαλλία ακόμα και η πρώτης και δεύτερης γενιάς μουσουλμάνοι μετανάστες ήταν φιλικά προσκείμενοι στο ξενοβοφικό ακροδεξιό κόμμα της Λεπέν Οι μουσουλμάνοι αυτοί άραβες αποτελούν το πιο επιτυχημένο δείγμα μεταναστών όντας επι το πλειστον αυτοαπασχολούμενοι και μικρομεσαίοι επιχειρηματίες.Οι Άραβες αυτοί είναι βαθιά θρησκευόμενοι και βρίσκονται σε πιο ουσιαστικά θρησκευτική αναζήτηση από τους νεόκοπους τζιχαντιστές που αποτελούν δημιουργήματα της Αμερικής. Οι Άραβες αυτοί διακατέχονται από ηθικές άξιες και ιδεώδη όπως η δημιουργία οικογενείας και η εργατικότητα , άξιες που όπως οι ίδιοι υποστηρίζουν έχουν άμεση σχέση με τα διδάγματα της θρησκείας τους.Οι Αραβες αυτοί έχουν ενσωματωθεί πλήρως στην δυτική κοινωνία της Γαλλίας και βλέπουν με τρόμο και απέχθεια τηνέλευση των τζιχαντιστών και λοιπών ''φρούτων'' δημιουργημάτων της CIA Εδώ έχουμε δηλαδή την αντιστροφή του παραδείγματος που παραθεσαμε στην αρχή, δηλαδή μουσουλμάνους να υποτάσσονται μέσα στα πλαίσια χριστιανικού κράτους προκειμένου να διατηρήσουν τα κεκτημένα τους όπως οικογένεια και εργασία, την ευμάρεια και τα όποια κεκτημένα απέκτησαν από την πιστή εφαρμογή της θρησκευτικής ηθικής .

Με άλλα λόγια , ένα καθεστώς, μια κρατική αρχή, ανεξάρτητα από το εάν κυβερνάται από άθεους πρέπει προάγει την κοσμική και μετριοπαθή άσκηση των θρησκευτικών πιστεύω των υπηκόων του διότι τελικά όλοι βγαίνουν κερδισμένοι.

Ωσ΄τοσο έχουμε και το σοβιετικό παράδειγμα που αποτέλεσε μια αποτυχημένη προσπάθεια για την υπέρβαση των παραπάνω.
Οι αριστεροί με πρώτους τους σοβιετικούς κομμουνιστές αποπειράθηκαν να δημιούργησαν την δικιά τους θρησκεία, τον κομμουνισμό , ο οποίος αποτέλεσε φθηνή και άθεη απομίμηση της ορθοδοξίας.

Οι σοβιετικοί έλησαν να κάνουν την δήθεν υπέρβαση, την αφαίρεση της θρησκευτικότητας των μέσων ανθρώπων, την κατάργηση του χαρακτηριστικού του ανθρώπου που το ξεχωρίζει απο τα ζώα, την προσπάθεια για την έυρεση του Θεού και την ένωση μαζί Του.

Οι Ρώσοι χωρικοί αποτέλεσαν τα πειραματώζωα των σοβιετικών στην πρώτη και μοναδική στα παγκόσμια χρονικά προσπάθεια κατάργησης του θρησκευτικού συναισθήματος με το ζόρι, με εξααναγκασμό.

Οι σοβιετικοί είχαν νόμιζαν ότι εάν αντιγράψουν το τυπικό και τους συμβολισμούς της Ορθόδοξης λατρείας θα ξεγελούσαν τους χωρικούς πιο εύκολα προς την αποθέωση του σοβιετικού υπαρκτού σοσιαλίσμού
Το δόγμα περί αγάπης αντικαταστάθηκε από το δίκαιο του <<εργάτη>> , το ευαγγέλιο από το <<κεφάλαιο τού Μάρξ>> , οι Άγιοι, οι Πατέρες και τα Πατερικά κείμενα από τους <<ήρωες της Επανάστασης>> και τις ιστορίες τους. Ακόμη και η εμφάνιση των ορθόδοξων κληρικών βρήκε την φθηνή απομίμησή της στις κοτσίδες,αλογοούρες,και μούσια των θεωρητικών του κομμουνισμού και των θεωρητικών της αριστεράς οι οποίοι με τη σειρά τους αποτελούν την φθηνή απομίμηση των ιερέων ,δηλαδή των κατηχητών και ποιμένων .

Μπορεί η Ορθοδοξία να έχει τους Άγιους της και να ανακηρυσει και νέους όπως πχ ο Αγιος Παίσιος και ο Άγιος Πορφύριος αλλά και η αριστερά δεν μένει πισω και έχει και αυτη τους νεομάρτυρες της και άγιους και μάλιστα εν ζωή οι οποίο συνήθως δραστηριοποιούνται στον καλιτεχνικό χώρο ως συνθέτες ή γενικά ως επαγγελματίες πολιτκοί και οι οποίοι σε κάθε περίπτωση αποτέλεσαν αντιστασιακοί σε κάθε είδους επιβολής του φασισμού κτλ κτλ κτλ. Όποιος το αμφισβητει αυτό έιναι εχθρός του λαού, έτσι;

Σήμερα και απο την έναρξη της φετινής σχολικής χρονιάς το υπουργείο παιδείας και η κυβέρνηση σε αποφάσισαν ούτε λίγο ούτε πολύ την κατάργηση της εκδηλωσης κάθε λατρείας προς την Ορθοδοξία με μια απλή διοικητική πράξη.

Ταυτόχρονα μπαράζ δηλώσεων κυβερνητικων παραγόντων σχετικά με την δήθεν προδοτική απουσία της εκκλησίας στις μεγάλες δυσκολίες του εθνους όπως η κατοχή. Κατηγορίες οι οποίες εκτοξεύονται χωρίς όμως να τηρείται το σοβιετικό-αριστερό τυπικό που ακολουθείται σε άλλες περιπτώσης με θρησκευτική ευλάβεια, αυτό του διαλόγου.Οταν κάνεις πόλεμο δεν κάνεις διάλογο, και ο πόλεμος αυτή την φορά είναι εναντίον της εκκλησίας η οποία κρίθηκε ένοχη ερήμην της και ερήμην του λαού.

Το πρόβλημα που έχουμε να αντιμετωπίζουμε είναι ακριβώς ο θρησκευτικός φανατισμός της υποστηριξης των αριστερών ιδεών των στελεχών της κυβέρνησης Οι άνθρωποι αυτοί δεν ενδιαφέρονται ούτε για το ξεπούλημα της χώρας μέσω ΤΑΙΠΕΔ ούτε για τη φτώχεια ούτε για το μεγαλύτερο σκάνδαλο του αιώνα, αυτό των τηλεοπτικών αδειών, οχι δεν ενδιαφέρονται για αυτά , αυτά άπτονται του υλικού κόσμου και αυτοί ως θρησκευόμενοι πιστοί της <<θρησκείας>> του αριστερού χώρου δεν τους δίνουν σημασία , σημασία δίνουν στην επικράτηση του δόγματος και μόνο.Αλλά ακριβώς όπως και πολλοί προεξάρχοντες πνευματικοί ταγοί ΟΛΩΝ των θρησκειών έχουν λύσει το οικονομικό τους πρόβλημα απαιτούν απο τον απλό λαό να ψοφήσει στην πείνα και να ζήσει με το δόγμα.

Η Κυβέρνηση αυτή δεν πρόκειται ποτέ να παραιτηθεί . Το σκάνδαλο του τηλεοπτικού διαγωνισμού που θα μπορούσε να ρίξει ακόμη και πρόεδρο των ΗΠΑ , το ξεπούλημα της Ελλάδας μέσω ΤΑΙΠΕΔ, η επικείμενη χρεοκοπία των τραπεζών, το μεταναστευτικό, όχι μόνο θα την ρίξουν αλλά θα οδηγήσουν την κυβέρνηση σε πλήρη άρνηση παραίτησης , δηλαδή την άρνηση της παράδοσης της εξουσίας με κάθε κόστος,εθνικό,οικονομικό,κοινωνικό. Και αυτό γιατί όπως εξηγήσαμε παραπάνω η κατάληψη της εξουσίας δεν αποτελεί για τα κυβερνητικά στελέχη απλά ενα πολιτικό γεγονός αλλά μια εκπλήρωση των ''γραφών'' με θρησκευτικό και κατά συνέπεια μεσιανικό χαρακτήρα, με αυτοσκοπό την ολοκλήρωση της μεταμόρφωσης της χωρας σε πνευματικό και ιδεολογικό επίπεδο και ανεξάρτητα απο το οικονομικό, το οποίο έτσι κι αλλιώς δεν αφορά άμεσα ένα σωτηριολογικό -αριστερό αυτή την φορά- θρησκευτικό δόγμα .

Την ώρα που η κυβέρνηση θα έχει χάσει κάθε πολιτική και ηθική νομιμοποίηση θα απαιτεί απο τους Έλληνες την καταβολή της ακίνητης περιουσίας τους, την καταβολή φόρων, την ευθανασία της τρίτης ηλικίας.
Ο Σόιμπλε δεν ενδιαφέρεται ουδόλως για τις πολιτικοθρησκευτικές αναζητήσεις του πρωθυπουργού και της παρέας του , οι οποίοι λειτουργούν ως κοτζαμπάσηδες και συλλέγουν φόρους για λογαριασμό των Γερμανών.Όταν όμως οι κοτζαμπάσηδες αυτοί αρχίζουν να ζορίζονται στη συλλόγη φόρων λόγω της απονομιμοποίησης τους απο το σύνολο των Ελλήνων τότε θα πρέπει ο Σόιμπλε να τους ζητήσει να παραδώσουν την εξουσία.Οι κοτζαμπάσηδες όμως δεν πρόκειται να το κάνουν αυτό γιατί βρίσκονται στο τελευταίο στάδιο της υλοποίησης της θρησκευτικής υφής πολιτκής τους, την αποκήρυξη της ύλης (οικονομία-τράπεζες-βιομηχανία-ακίνητα) προς όφελος της πνευματικής και ιδεολογικής ολοκλήρωσης ( ειρήνη, οικολογία,αεργία, ελέυθερος χρόνος, συναδέλφωση, εξερέυνηση του σωματος και της σεξουλικότητας,αποκήρυξη των προιόντων αποτρίχωσης ως όργανα του διεθνούς καπιταλισμού) κάτι σαν την ταινία THE BEACH όπου μια κοινότητα ετερόκλητων ατόμων έχει καταφέρει για κάποιο διάστημα να ξεγελάσει την ιστορία και τον εαυτό τους ζώντας κρυμμένοι σε ένα τροπικό φιόρδ και επιβιώνοντας απο τους επιτόπιους πορους, με δικό τους δικανικό σύστημα, αξίες και διαστρωμάτωση.Το τέλος τους ωστόσο ήταν τραγικό.

Η μόνη λύση που θα απομείνει τότε στον Σόιμπλε είναι να ζητήσει βοήθεια είτε απο το εσωτερικό είτε από το εξωτερικό για να ρίξει την κυβέρνηση.
Η βοήθεια απο το εξωτερικό μπορεί να αφορά την Τουρκία και μια ενδεχόμενη εισβολή της στην Ελλάδα.Η βοήθεια από το εσωτερικό μπορεί να αφορά σε δυνάμεις και καταστάσεις αλήστου μνήμης τις οποίες δεν θα ήθελα ούτε να αναφέρω.Υπάρχει όμως και μια τρίτη πιθανότητα.

Η Βρετανία μετα το ΒΡΕΧΙΤ προσπαθεί να αναδειχθεί ως ο τέταρτος πόλος (ΗΠΑ,ΡΩΣΙΑ,ΚΙΝΑ) με όπλο την Βρετανική Κοινοπολιτεία δηλ. του συνασπισμού κρατών όπως η Αυστραλία ,η Νέα Ζηλανδία, ο Καναδάς , η Ινδία , η Νιγηρία , το Πακιστάν , η Κύπρος και άλλες οι οποίες ως πρωην αποικιες τις Βρετανίας διατηρούν στενές πολιτικές , οικονομικές , αμυντικές σχέσεις με την Βρετανία και μάλιστα πολλές απο αυτές είναι ακόμη πιστές στο στέμα και στη Βασίλισσα Ελισάβετ.Και λέμε Βασσίλισσα διότι παρουσιάζεται όλο και πιό συχνά στα πολιτικά δρώνενα της Ελλάδος ο τέως βασιλιάς Κων/νος και οι πρίγκηπες γιοί του - διάδοχοι του. Η όλο και αυξανόμενη προβολή του τέως και αναμειξή του στα πολιτικά πράγματα της χώρας μόνο σύμπτωση δεν μπορεί να θεωρηθεί.

Οι Άγγλοι δεν εχουν καμία σχέση με τους λουκανικοφάγους Γερμανούς και την άγαρμπη εξωτερική πολιτική τους και έχοντας σφυγμομετρήσει την ελληνική κοινή γνώμη, η οποία είναι εξόχως αντιγερμανική και αντικυβερνητική θα προσπαθήσουν να μας πλασάρουν την αναβίωση της μοναρχίας ως εναλλακτική λύση και θα μας προσδέσουν στην Βρετανική Κοινοπολιτεία.
Βρετανοί και Γερμανοί θα παλέψουν πάνω απο το πτώμα της Ελλάδος για την κυριαρχία τους στην χωρα αλλα αυτη την φορά με τρόπο πιο μόνιμο και πιό απτό όπως πχ. η παραδοσή μας με το ζόρι στα χέρια της Τουρκίας ή η επιβολή της μοναρχίας (σχέδια Γερμανίας και Βρετανίας αντίστοιχα) τεκτονικές αλλαγές οι οποίες για να επιβληθούν προυποθέτουν μια εθνική καταστροφή
Πάλι με χρόνια με καιρούς, πάλι δικά τους θα ναι.....

Όσο για την κοινότητα του THE BEACH ,ε... θα βρεί μια άλλη παραλία, δεν χάνονται αυτοί

hellenicsunrise.blogspot.gr
Μοιράσου στο Google Plus
Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον, κάντε κλικ εδώ
Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail.

Για γρήγορη και άμεση ενημέρωση ακολουθείστε μας στο Twitter και στο Google+.

loading...
loading...