Τους έκαψαν ζωντανούς δημόσια μπροστά στα αγαπημένα τους πρόσωπα

File photo
Freepen.gr - Μετά την ηλεκτροσυγκόλληση, μια ακόμη φρικτή ομαδική εκτέλεση έρχεται να συγκλονίσει από την πόλη της Μοσούλης.

Τοπικοί ακτιβιστές της ενημέρωσης αναφέρουν στο ARANEWS πως οι τζιχαντιστές της ISIS έκαψαν ζωντανούς έξι άνδρες την Πέμπτη με την κατηγορία πως ήταν κατάσκοποι.

Σύμφωνα με μιντιακούς ακτιβιστές και αυτόπτες μάρτυρες που επικαλείται το ARA News, οι άνθρωποι κάηκαν ζωντανοί την Πέμπτη.

Η Hisba, θρησκευτική Αστυνομία της οργάνωσης συνέλαβε τους έξι νεαρούς άνδρες στη Μοσούλη το πρωί της Τρίτης και η ηγεσία της ISIS τους κατηγόρησε πως έδιναν πληροφορίες τόσο στους Κούρδους Πεσμέργκα όσο και στο Συνασπισμό των ΗΠΑ.

Το Δικαστήριο της Σαρία αναφέρει σε ανακοίνωσή του ότι μετά από "ανακρίσεις" οι συλληφθέντες "ομολόγησαν" την ενοχή τους και ως εκ τούτου αποφασίστηκε η πλέον βάρβαρη εκτέλεσή τους.

Οι έξι άνδρες παραδόθηκαν ζωντανοί στις πύρινες γλώσσες το απόγευμα της Πέμπτη παρουσία εκατοντάδων κατοίκων της Μοσούλης ανάμεσα στους οποίους και οι οικογένειες των θυμάτων.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail